Genstart AMDS (Apple Mobile Device Service) i Windows

Hvis iPhone, iPad eller iPod touch ikke genkendes i iTunes til Windows, skal AMDS muligvis genstartes.

Sådan genstartes AMDS

Følgende meddelelse vises muligvis, når du tilslutter enheden: "Denne [enhed] kan ikke bruges, fordi Apple Mobile Device-tjenesten ikke er startet".

Brug denne fremgangsmåde til at genstarte AMDS:

1. Luk iTunes, og fjern iPhone, iPad eller iPod, hvis enheden er tilsluttet.
  2. Åbn kommandoen Kør ved at trykke samtidig på Windows-logotasten og tasten R på computerens tastatur.
  3. Indtast services.msc, og klik på OK. Konsollen Tjenester skulle dermed åbne.
  4. Højreklik på Apple Mobile Device Service, og klik på Egenskaber i genvejsmenuen.

5. Vælg Automatisk i genvejsmenuen Starttype.

6. Klik på Stop tjenesten.
  7. Klik på Start tjenesten, når tjenesten er stoppet.
  8. Klik på OK.
  9. Genstart computeren.
  10. Åbn iTunes, og tilslut enheden.

Yderligere oplysninger

Hvis AMDS stadig ikke starter, eller hvis den pludselig stopper, kan det skyldes sikkerhedssoftware fra andre producenter end Apple. Her kan du se, hvordan du løser problemer med iTunes og sikkerhedssoftware fra andre producenter.

Hvis AMDS ikke forårsager problemet, skal du foretage fejlfinding af andre årsager til problemer med enhedsgenkendelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.