Genstart AMDS (Apple Mobile Device Service) i Windows

Hvis iPhone, iPad eller iPod touch ikke genkendes i iTunes til Windows, skal AMDS muligvis genstartes.

Sådan genstartes AMDS

Følgende meddelelse vises muligvis, når du tilslutter enheden: "Denne [enhed] kan ikke bruges, fordi Apple Mobile Device-tjenesten ikke er startet".

Brug denne fremgangsmåde til at genstarte AMDS:

1. Luk iTunes, og fjern iPhone, iPad eller iPod, hvis enheden er tilsluttet.
  2. Åbn kommandoen Kør ved at trykke samtidig på Windows-logotasten og tasten R på computerens tastatur.
  3. Indtast services.msc, og klik på OK. Konsollen Tjenester skulle dermed åbne.
  4. Højreklik på Apple Mobile Device Service, og klik på Egenskaber i genvejsmenuen.

5. Vælg Automatisk i genvejsmenuen Starttype.

6. Klik på Stop tjenesten.
  7. Klik på Start tjenesten, når tjenesten er stoppet.
  8. Klik på OK.
  9. Genstart computeren.
  10. Åbn iTunes, og tilslut enheden.

Yderligere oplysninger

Hvis AMDS stadig ikke starter, eller hvis den pludselig stopper, kan det skyldes sikkerhedssoftware fra andre producenter end Apple. Her kan du se, hvordan du løser problemer med iTunes og sikkerhedssoftware fra andre producenter.

Hvis AMDS ikke forårsager problemet, skal du foretage fejlfinding af andre årsager til problemer med enhedsgenkendelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.