Få hjælp, hvis der ikke høres lyd fra de indbyggede højttalere på din Mac-computer

Kontroller, at macOS er opdateret, og kontroller dine indstillinger, hvis der ikke høres lyd fra de indbyggede højttalere på din Mac-computer.

Brug den nyeste version af macOS

Det første, du skal gøre, er at sikre, at du bruger den nyeste version af macOS. Sikkerhedskopier vigtige oplysninger, og opdater derefter softwaren på din Mac-computer.

Kontroller lydindstillingerne

Kontroller lydindstillingerne, hvis der stadig ikke høres lyd fra de indbyggede højttalere efter opdateringen af computersoftwaren.

Start med at fjerne alle eksterne lydenheder fra computeren. Fjern også alle kabler fra USB-, Thunderbolt-, FireWire- eller 3,5 mm-lydporte.

1. Gå til Apple-menuen (), og vælg Systemindstillinger.
  2. Vælg Lyd.
  3. Klik på fanen Lyd ud, og vælg derefter Indbyggede højttalere. Hvis du ikke får vist indstillingen Indbyggede højttaler i vinduet med udgående lyd, skal du kontakte Apple-support.
  4. Hvis lydstyrkemærket er indstillet til lav, skal du flytte mærket til højre og prøve igen.
  5. Hvis afkrydsningsfeltet Lydløs er markeret, skal du fjerne markeringen og prøve igen.
  6. Hvis der stadig ikke høres lyd, skal du kontakte Apple-support.