Find en iTunes-fejlkode

Når du bruger iTunes, kan det ske, at der vises advarsler med en bestemt fejlkode. Find fejlkoden for at få mere hjælp.

Nedenfor er en liste over de mest almindelige fejlkoder. Vælg den relevante fejlkode for at læse mere om, hvad du skal gøre. Hvis advarslen indeholder en fejlkode med et negativt tal, skal du finde tallet uden negativt fortegn.

Hvis din fejlkode ikke findes på listen, kan du prøve de grundlæggende trin til løsning af iTunes-fejl. Hvis dette ikke virker, kan du få mere hjælp

Hvis din fejlkode ikke findes på listen, og du prøver at gendanne eller opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve disse trin.

Få mere hjælp