Sådan finder du en iTunes- eller Finder-fejlkode

Når du bruger Finder eller iTunes, kan det ske, at der vises advarsler med en bestemt fejlkode. Find fejlkoden for at få mere hjælp.

Nedenfor er en liste over de mest almindelige fejlkoder. Vælg den relevante fejlkode for at læse mere om, hvad du skal gøre. Hvis advarslen indeholder en fejlkode med et negativt tal, skal du finde tallet uden negativt fortegn.

Hvis din fejlkode ikke findes på listen, kan du prøve de grundlæggende trin til løsning af Finder- og iTunes-fejlFå mere hjælp, hvis du stadig ser fejlkoden.

Hvis din fejlkode ikke findes på listen, og du prøver at gendanne eller opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve disse trin.

Få mere hjælp