Apple-opdatering om sikkerheden på iCloud.com

Her kan du få mere at vide om, hvordan du kontrollerer, at din browser bruger en sikker forbindelse til iCloud.com.

Hos Apple tager vi vores kunders anonymitet og sikkerhed meget alvorligt. Vi er klar over, at netværk ind imellem kan blive udsat for organiserede angreb, hvor der benyttes usikre certifikater til at indhente brugeroplysninger, og vi tager problemet meget alvorligt. Angrebene udgør ikke nogen risiko for sikkerheden på iCloud-serverne, og de påvirker ikke iCloud-log ind via fra Safari-browseren på iOS-enheder eller på Mac-computere, som kører OS X Yosemite.

iCloud-webstedet er beskyttet med et digitalt certifikat. Det er vigtigt, at de brugere, som får vist en advarsel om et ugyldigt certifikat i browseren, når de besøger www.icloud.com, er opmærksomme på advarslen og ikke vælger at fortsætte. Brugerne må aldrig angive deres Apple-id eller adgangskode på et websted, hvor der vises en certifikatadvarsel. Brugerne kan kontrollere, om de har forbindelse til det originale iCloud-websted, ved at se indholdet i det digitale certifikat som vist nedenfor for Safari, Chrome og Firefox, som alle bruger både certifikatoplysninger og -advarsler.

Safari

Hvis du har forbindelse til det originale iCloud-websted i Safari, kan du se et grønt låsesymbol på værktøjslinjen ud for Apple Inc. Vælg låsesymbolet for at få vist en meddelelse om, at "Safari bruger en krypteret forbindelse til www.icloud.com". Det betyder, at forbindelsen er sikker, og at du kan logge ind som normalt.

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et websted, som ikke er sikkert, får du vist meddelelsen "Safari kan ikke bekræfte identiteten af webstedet". Gå ikke videre, og forsøg ikke at logge ind, hvis du får vist denne meddelelse.

Chrome

Hvis du har forbindelse til det originale iCloud-websted i Chrome, kan du se et grønt låsesymbol på værktøjslinjen ud for Apple Inc. Vælg låsesymbolet for at få vist en meddelelse om, at webstedets identitet er blevet bekræftet.

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et websted, som ikke er sikkert, får du vist meddelelsen "Forbindelsen er ikke privat". Gå ikke videre, og forsøg ikke at logge ind, hvis du får vist denne meddelelse.

Firefox

Hvis du har forbindelse til det originale iCloud-websted i Firefox, kan du se et grønt låsesymbol på værktøjslinjen ud for Apple Inc. Vælg låsesymbolet for at få vist en meddelelse, som bekræfter, at forbindelsen til webstedet er sikker.

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et websted, som ikke er sikkert, får du vist meddelelsen "Der er ikke tillid til denne forbindelse". Gå ikke videre, og forsøg ikke at logge ind, hvis du får vist denne meddelelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.