Om LTE-indstillinger på en iPhone

Indstillingerne for mobildata på en iPhone kan afhænge af operatørens netværk.

Hvis operatøren understøtter VoLTE

På din iPhone: Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Indstillinger til data. Hvis netværksudbyderen understøtter VoLTE (Voice over LTE), vises følgende indstillinger:

• Fra: Slå LTE fra
  • Tale og data: Tillader taleopkald og mobildata over LTE
  • Kun data: Tillader mobildata, men ikke taleopkald via LTE

Hvis din operatør ikke understøtter VoLTE

Hvis operatøren ikke understøtter VoLTE og er GSM-operatør, vises en af følgende indstillinger:

• LTE eller 4G: Tillader mobildata via LTE- eller 4G-netværk, hvis der er forbindelse.
  • 3G: Tillader mobildata via 3G-netværk, hvis der er forbindelse.
  • 2G: Tillader mobildata via 2G-netværk, hvis der er forbindelse.

Afhængigt af mobiloperatøren kan 4G være en UMTS- eller en LTE-forbindelse. Hvis operatøren endnu ikke understøtter VoLTE og er CDMA-udbyder, vises Slå LTE til. Dette giver mulighed for at bruge mobildata via LTE-netværk, hvis der er forbindelse.

Læs mere om mobildatanetværk.