Om sikkerhedsindholdet i Apple TV 7.0.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i Apple TV 7.0.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple TV 7.0.1

• Apple TV

Fås til Apple TV (3. generation og nyere modeller)

Effekt: En skadelig Bluetooth-inputenhed kan omgå pardannelse

Beskrivelse: Der blev tilladt ukrypterede forbindelser fra Bluetooth-lavenergienheder i HID-klassen. Hvis en enhed er blevet parret med en sådan enhed, kan en hacker få den godkendte enhed til at oprette forbindelse. Problemet blev løst ved at afvise ukrypterede HID-forbindelser.

CVE-id

CVE-2014-4428: Mike Ryan fra iSEC Partners

• Apple TV

Fås til Apple TV (3. generation og nyere modeller)

Effekt: En hacker kan dekryptere SSL-beskyttede data

Beskrivelse: Der er konstateret angreb på sikkerheden i SSL 3.0, hvis en chiffer-suite bruger en blokchiffer i CBC-funktion. Ved at blokere forbindelsesforsøg til TLS 1.0 eller en nyere version kan en hacker fremtvinge, at SSL 3.0 bruges, selv om serveren understøtter en sikrere TLS-version. Problemet blev løst, ved at CBC-chiffer-suiter slås fra, hvis TLS-forbindelsesforsøgene slår fejl.

CVE-id

CVE-2014-3566: Bodo Moeller, Thai Duong og Krzysztof Kotowicz fra Google Security Team

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.