Om sikkerhedsopdatering 2014-005

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdatering 2014-005.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med overførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Sikkerhedsopdatering 2014-005

• Secure Transport

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: En hacker kan dekryptere SSL-beskyttede data

Beskrivelse: Der er konstateret angreb på sikkerheden i SSL 3.0, hvis en chiffer-suite bruger en blokchiffer i CBC-funktion. Ved at blokere forbindelsesforsøg til TLS 1.0 eller en nyere version kan en hacker fremtvinge, at SSL 3.0 bruges, selv om serveren understøtter en sikrere TLS-version. Problemet er løst ved at slå CBC-chiffer-suiter fra, hvis TLS-forbindelsesforsøg slår fejl.

CVE-id

CVE-2014-3566: Bodo Moeller, Thai Duong og Krzysztof Kotowicz fra Google Security Team

Bemærk: Sikkerhedsindholdet i OS X-Bash-opdatering 1.0 er indeholdt i sikkerhedsopdatering 2014-005

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.