Mac Pro (ultimo 2014): Hukommelsesspecifikationer

Her kan du få mere at vide om hukommelsen i Mac mini (ultimo 2014).

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Specifikationer

Afhængigt af den bestilte konfiguration i Apple Store leveres din Mac mini (ultimo 2014) med en af følgende konfigurationer af LPDDR3 SDRAM monteret i to kanaler, der er integreret i bundkortet:

• 4 GB
  • 8 GB
  • 16 GB

Udskiftning af hukommelse

Brugeren har ikke adgang til hukommelsen i Mac mini (ultimo 2014), og hukommelsen er integreret i bundkortet. Du kan konfigurere computerens hukommelse i bestillingsprocessen.