Få hjælp til Kort

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde din lokalitet, eller hvis der vises forkerte resultater, når du bruger Kort på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-computer.

Hvis du er erhvervsdrivende og ønsker at ændre oplysningerne om en af dine lokaliteter i Kort, skal du logge på Maps Connect. Læs mere om, hvordan du bruger Kort på din iPhone, iPad og iPod touch.

Hvis du ikke kan finde din aktuelle lokalitet på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester, og kontroller, at Lokalitetstjenester og Kort er indstillet til Ved brug.
  2. Kontroller, at dato, klokkeslæt og tidszone er indstillet korrekt på enheden. Gå til Indstillinger > Generelt > Dato & tid. Brug eventuelt "Indstil automatisk".
  3. Kontroller, at du har slået mobildata eller Wi-Fi til, og at du har en aktiv forbindelse.
  4. Genstart appen Kort. Skub op på appen, og sæt på pause. Skub derefter op igen på eksempelvisningen af appen for at lukke den. Åbn derefter Kort igen.
  5. Genstart enheden.
  6. Prøv et andet sted, eller skift til et andet Wi-Fi-netværk.

Lokalitetstjenester bruger GPS, Bluetooth og data fra brugere om placering af Wi-Fi-hotspots og mobilmaster til at bestemme din lokalitet. Læs mere om lokalitetstjenester på din iOS-enhed.

Du kan ikke finde din aktuelle lokalitet på din Mac-computer

1. Fra Apple-menuen () skal du vælge Systemindstillinger > Sikkerhed & anonymitet > Anonymitet.
  2. Kontroller, at Slå Lokalitetstjenester til er markeret. Hvis låsen i nederste venstre hjørne er lukket, skal du klikke på den og derefter logge ind med dit brugernavn og din adgangskode.
  3. Kontroller, at Kort kan bestemme din lokalitet.
    Sikkerhed & anonymitet
  4. Luk vinduet Sikkerhed & anonymitet.
  5. Kontroller, at din Mac-computer har oprettet forbindelse til internettet.

Hvis du vil rapportere et problem i Kort

Du kan rapportere et problem med følgende funktioner i Kort:

• Kort
  • Søg
  • Navigation
  • Rejser
  • Billedkvalitet

Du kan også tilføje et sted og redigere din hjemme- eller arbejdsadresse.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin, hvis du vil rapportere et problem, tilføje et sted eller redigere din hjemme- eller arbejdsadresse:

1. Tryk på symbolet for info i øverste højre hjørne.
  2. Tryk på Rapporter et problem.
    Sådan rapporterer du et problem
  3. Vælg problemet, og følg vejledningen på skærmen.

Gå til Indstillinger > Kort > Opfølgning via e-mail, hvis du vil give Apple tilladelse til at kontakte dig med spørgsmål om det rapporterede problem på din iPhone, iPad eller iPod touch. Kort bruger dine standardkontaktoplysninger.

På din Mac

Følg denne fremgangsmåde, hvis du vil rapportere et problem på din Mac-computer:

1. Fra værktøjslinjen skal du vælge Kort > Rapporter et problem.
  2. Vælg problemet, og følg vejledningen på skærmen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.