Synkronisering af iPhone, iPad eller iPod touch med iTunes via Wi-Fi

Brug iTunes til at synkronisere oplysninger på din iPhone, iPad eller iPod touch med computeren via Wi-Fi.

Denne artikel handler om synkronisering med iTunes via Wi-Fi. Du kan også synkronisere din iPhone, iPad og iPod touch med iTunes via USB.

Når du synkroniserer, kan du dele oplysninger mellem flere enheder. Hvis du f.eks. køber en film på din computer, kan du synkronisere for at tilføje filmen på din iPhone.

Når du synkroniserer, afgør iTunes, om det er iOS-enheden eller computeren, der har de nyeste oplysninger. Derefter kan du vælge, hvad du vil synkronisere.

Hvis du bruger iCloud eller andre tjenester som f.eks. Apple Music til at holde dit indhold opdateret på tværs af alle dine enheder, er synkronisering via iTunes muligvis deaktiveret.

Sådan indstiller du iTunes til at synkronisere iOS-enheden via Wi-Fi

1. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  2. Brug USB-kablet, der fulgte med din iOS-enhed, til at slutte den til computeren.
  3. Åbn iTunes, og find og klik på iOS-enheden.
  4. Vælg "Synkroniser med denne [enhed] via Wi-Fi" på fanen Resume.
  5. Klik på Anvend, og fjern derefter USB-kablet.
  6. Vælg de emner, du vil synkronisere, og klik derefter på Synkroniser.

Når computeren og iOS-enheden har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk, vises iOS-enheden i iTunes. iOS-enheden synkroniseres automatisk, hver gang den oplades, og iTunes er åben på computeren. Læs mere om, hvad du kan synkronisere, og hvordan du synkroniserer bestemte emner.

Du kan også synkronisere iOS-enheden via et USB-kabel

Få hjælp

Hvis du ikke kan indstille iTunes til at synkronisere via Wi-Fi, eller hvis synkronisering ikke virker, kan du gøre følgende:

1. Genstart computeren og iOS-enheden.
  2. Sørg for, at din computer og din iOS-enhed har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk. Synkronisering virker ikke via en Ethernet til Wi-Fi-forbindelse.
  3. Kontrollér dine firewallindstillinger, og sørg for, at TCP-portene 123 og 3689 og UDP-portene 123 og 5353 er åbne. Hvis du har brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte producenten af routeren eller læse instruktionerne til din firewall eller sikkerhedssoftware.