Om sikkerhedsindholdet i OS X Server v2.2.3.

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i OS X Server v2.2.3.

Af hensyn til vores kunder sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

OS X Server v2.2.3

• CoreCollaboration

Fås til OS X Mountain Lion v10.8.5

Effekt: En ekstern hacker kan udløse kørsel af vilkårlige SQL-forespørgsler

Beskrivelse: Der var et problem med SQL-indsættelse i Wiki Server. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af SQL-forespørgsler.

CVE-id

CVE-2014-4424: Sajjad Pourali (sajjad@securation.com) fra CERT-programmet på Ferdowsi University of Mashhad

Bemærk! Sikkerhedsindholdet indgår også i OS X Server v2.2.4.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.