Om sikkerhedsindholdet i OS X Server v3.2.1

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i OS X Server v3.2.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

OS X Server v3.2.1

• CoreCollaboration

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5 og nyere versioner

Effekt: Et fjernangreb kan medføre kørsel af vilkårlige SQL-forespørgsler

Beskrivelse: Der var et problem med SQL-indsættelse i Wiki Server. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af SQL-forespørgsler.

CVE-id

CVE-2014-4424: Sajjad Pourali (sajjad@securation.com) fra CERT-programmet på Ferdowsi University of Mashhad

• CoreCollaboration

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5 og nyere versioner

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre kørsel af vilkårlig JavaScript

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Xcode Server. Problemet blev løst ved forbedret kodning af HTML-output.

CVE-id

CVE-2014-4406: David Hoyt fra Hoyt LLC

• CoreCollaboration

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5 og nyere versioner

Effekt: Flere sikkerhedsrisici i PostgreSQL, hvoraf de alvorligste kan medføre kørsel af vilkårlig kode.

Beskrivelse: Der var flere sikkerhedsrisici i PostgreSQL. Problemet blev løst ved en opdatering af PostgreSQL til version 9.2.7.

CVE-id

CVE-2014-0060

CVE-2014-0061

CVE-2014-0062

CVE-2014-0063

CVE-2014-0064

CVE-2014-0065

CVE-2014-0066

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.