Hvis du bliver bedt om at godkende nye vilkår og betingelser for Apple Business Manager eller Apple School Manager

Apple opdaterer jævnligt softwarelicensaftalen til macOS, iOS eller tvOS – ofte i forbindelse med udgivelse af en ny OS-version. Når en softwarelicensaftale opdateres, skal administratoren for Apple School Manager, Apple Business Manager eller agenten for Program til tilmelding af enheder logge ind på webstedet for programmet og acceptere de opdaterede vilkår.

Om administratorer og agenter

Den person, der foretager den indledende tilmelding til programmet, accepterer samtidig følgende vilkår og betingelser på vegne af den organisation, der tilmeldes:

• Aftalen for Apples Program til tilmelding af enheder, Apple School Manager eller Apple Business Manager
  • macOS-softwarelicensaftale
  • iOS-softwarelicensaftale
  • tvOS-softwarelicensaftale

Den person, som fuldfører tilmeldingen, bliver administrator for Apple School Manager (ASM) eller Apple Business Manager (ABM) eller agent for Program til tilmelding af enheder (DEP). Denne person kan tilføje yderligere fire administratorer i ASM eller ABM. Der kan dog kun være én agent for DEP.

Accept af opdaterede aftaler

Når Apple har opdateret en aftale, skal en administrator for ASM, ABM eller agenten for DEP logge på programmets websted og acceptere de nye aftaler.

Hvis du ikke accepterer aftalerne

Enheder, der tidligere er blevet tildelt en MDM-server (Mobile Device Management) i ASM, ABM eller DEP, berøres ikke. Selv hvis du sletter alt indhold og alle indstillinger på en enhed, er enheden stadig tildelt den samme MDM-server, og de samme indstillinger anvendes under indstilling af enheden.

Følgende betingelser er dog gældende, indtil de nye aftaler accepteres:

• Undervisere og ledere i ASM kan nulstille brugernes adgangskoder og sende eller udskrive adgangsoplysningerne, men andre funktioner på webstedet vil være deaktiveret.
  • Ledere i ABM kan nulstille brugernes adgangskoder og sende eller udskrive adgangsoplysningerne, men andre funktioner på webstedet vil være deaktiveret.
  • Administratorer i DEP (undtagen agenten) vil ikke kunne logge ind på portalen for DEP, før agenten accepterer de opdaterede aftaler.
  • I ASM, ABM og DEP kan der ikke tildeles nye enheder til MDM-serveren, selv hvis du har valgt, at nye indkøb automatisk tildeles en bestemt MDM-server.
  • MDM-serveren kan rapportere en fejl, f.eks. "403 T_C_NOT_SIGNED”, når den kommunikerer med Apples servere til enhedsadministration.