Om sikkerhedsindholdet i Safari 6.2 og Safari 7.1

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Safari 6.2 og Safari 7.1.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med overførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 6.2 og Safari 7.1

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan opfange brugerens adgangsoplysninger

Beskrivelse: Gemte adgangskoder blev automatisk angivet på http-websteder, på https-websteder med brudt godkendelse, og i iframes. Problemet er løst ved at begrænse auto-udfyldelse af adgangskoder til en https-sides hoved-frame med gyldige certifikatkæder.

CVE-id

CVE-2014-4363: David Silver, Suman Jana og Dan Boneh fra Stanford University, der arbejder sammen med Eric Chen og Collin Jackson fra Carnegie Mellon University

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2013-6663: Atte Kettunen fra OUSPG

CVE-2014-4410: Eric Seidel fra Google

CVE-2014-4411: Google Chrome Security Team

CVE-2014-4412: Apple

CVE-2014-4413: Apple

CVE-2014-4414: Apple

CVE-2014-4415: Apple

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: Et skadeligt websted kan muligvis spore brugerne, selv om privat browser er slået til

Beskrivelse: Et webprogram kunne gemme HTML 5-programbufferdata under normal browserbrug og derefter læse dataene, mens privat browser er slået til. Problemet er løst ved at slå adgang til programbufferen fra, når privat browser er slået til.

CVE-id

CVE-2014-4409: Yosuke Hasegawa (NetAgent Co., Led.)

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.