Om sikkerhedsindholdet i Safari 6.2 og Safari 7.1

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Safari 6.2 og Safari 7.1.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med overførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 6.2 og Safari 7.1

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: En hacker med en privilegeret netværksposition kan opfange brugerens adgangsoplysninger

Beskrivelse: Gemte adgangskoder blev automatisk angivet på http-websteder, på https-websteder med brudt godkendelse, og i iframes. Problemet er løst ved at begrænse auto-udfyldelse af adgangskoder til en https-sides hoved-frame med gyldige certifikatkæder.

CVE-id

CVE-2014-4363: David Silver, Suman Jana og Dan Boneh fra Stanford University, der arbejder sammen med Eric Chen og Collin Jackson fra Carnegie Mellon University

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2013-6663: Atte Kettunen fra OUSPG

CVE-2014-4410: Eric Seidel fra Google

CVE-2014-4411: Google Chrome Security Team

CVE-2014-4412: Apple

CVE-2014-4413: Apple

CVE-2014-4414: Apple

CVE-2014-4415: Apple

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9.5

Effekt: Et skadeligt websted kan muligvis spore brugerne, selv om privat browser er slået til

Beskrivelse: Et webprogram kunne gemme HTML 5-programbufferdata under normal browserbrug og derefter læse dataene, mens privat browser er slået til. Problemet er løst ved at slå adgang til programbufferen fra, når privat browser er slået til.

CVE-id

CVE-2014-4409: Yosuke Hasegawa (NetAgent Co., Led.)

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.