Ofte stillede spørgsmål til Fuldend min pakke

Hvis du har købt et eller flere programmer i en omfattet pakke, kan du nu bruge Fuldend min pakke til at få de programmer, du ikke allerede har. Når du fuldender pakken, skal du ikke betale den fulde pris.

Hvad skal jeg have for at bruge Fuldend min pakke?

Du kan fuldende en pakke via App Store på iPhone, iPad og iPod touch eller via iTunes Store på en computer. Her er forudsætningerne:

• iOS 7.1 eller en nyere version
  • iTunes 11 eller en nyere version

Hvor længe kan jeg benytte mig af Fuldend min pakke?

Når du køber enkelte programmer i en omfattet pakke, kan du altid fuldende pakken, så længe den stadig er tilgængelig i iTunes Store.

Hvad koster det at fuldende en pakke?

Prisen på Fuldend min pakke afhænger af, hvad du allerede har købt i pakken, men det er ikke mere end det, du skulle have betalt for at købe programmerne enkeltvis ved de aktuelle pris.

Jeg har købt et program og vil fuldende pakken, men jeg ikke kan finde pakken i iTunes Store

Tilbud på Fuldend min pakke kan ændres uden varsel. Hvis et program bliver gratis eller ikke længere er tilgængeligt i iTunes Store, kan du ikke længere fuldende pakken.

Hvorfor vises pakker ikke i App Store-købsoversigten?

Når du køber apps, som er del af en pakke, vises hver app enkeltvis i købsoversigten.

Kan jeg købe en pakke som gave?

Ja, du kan købe en pakke som gave på siden med produktoplysninger om programpakken.

Jeg hentede et program, da det var gratis, og nu koster det $0.99. Hvor meget får jeg tilbage, som jeg kan bruge til at fuldende pakken?

Når du køber programmer fra en pakke, trækkes beløbet for hvert enkelt program, du i forvejen har købt, fra prisen for den samlede pakke. Hvis du har hentet et gratis program i en pakke, får du ikke noget tilbage til at fuldende pakken.