Flytning af dit iMovie til Mac-bibliotek

Du kan frigøre plads på din Mac ved at flytte dit iMovie-bibliotek til en ekstern harddisk.

Et iMovie-bibliotek indeholder alle de medier og data, der bruges til at lave film i iMovie. Hvis dit iMovie-bibliotek er stort, og du vil frigøre lagringsplads på din Mac, kan du flytte iMovie-biblioteket til en ekstern harddisk.

Før du flytter et iMovie-bibliotek, er det en god idé at sikkerhedskopiere din Mac.

Flytning af biblioteket til en ekstern harddisk har ingen indflydelse på Theater-indhold, der er overført til iCloud.

Klargør harddisken

Du kan arkivere biblioteket på en ekstern lagringsenhed, f.eks. et USB-drev, FireWire-drev eller Thunderbolt-drev, der er formateret som MacOS – udvidet (Journaled). Apple kan ikke anbefale lagring af iMovie-biblioteker på eksterne lagringsenheder som SD-kort og USB-flashdrev eller netværksdelte drev.

Du kan ikke arkivere biblioteket på en ekstern harddisk eller anden disk, der bruges til Time Machine-sikkerhedskopier.

Sådan flyttes et bibliotek til en ekstern lagringsenhed

1. Slut iMovie
  2. Vælg din eksterne harddisk i Finder, og vælg derefter Arkiv > Vis info.
  3. Hvis du ikke kan se oplysningerne for Deling & tilladelser, skal du klikke på  og derefter kontrollere, at du har markeret "Ignorer ejerskab på denne enhed". Hvis den ikke er markeret, skal du klikke på  for at låse op, indtaste administratorens navn og adgangskode og derefter markere afkrydsningsfeltet.
  4. Klik på skrivebordet for at være sikker på, at du er i Finder, og vælg derefter Gå > Hjem på menulinjen øverst på skærmen.
  5. Åbn mappen Film, og træk derefter arkivet iMovie-bibliotek til din eksterne harddisk.
  6. Når biblioteksarkivet er kopieret til din eksterne harddisk, skal du dobbeltklikke på biblioteksarkivet for at åbne det i iMovie.
  7. Kontroller, at det flyttede bibliotek indeholder alle dine medier, og træk derefter originalarkivet fra mappen Film på din Mac til papirkurven.

Når din eksterne harddisk sluttes til din Mac, åbnes det flyttede bibliotek på den eksterne harddisk automatisk i iMovie. Hvis du fjerner den eksterne harddisk med biblioteket, åbner iMovie et nyt, tomt bibliotek, der oprettes i mappen Film på din Mac. iMovie arkiverer automatisk oprettede projekter og importerede medier i det nye bibliotek. Hvis du vil åbne det flyttede bibliotek på den eksterne harddisk, skal du tilslutte den eksterne harddisk igen. Du kan derefter flytte klip, begivenheder og projekter bibliotekerne i mellem.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.