Hvilke typer indhold kan jeg dele med min familie via deling af køb?

Deling af køb er en funktion i Familiedeling, som giver familiemedlemmer mulighed for at dele udvalgte sange, albummer, film, tv-udsendelser, bøger og apps med andre familiemedlemmer.

Dette kan du dele

Du kan dele det meste af det indhold, du køber med dit Apple-id. Du kan dele følgende:

• Musik, film og tv-udsendelser fra iTunes Store
  • Bøger fra Boghandel i Apple Books
  • De fleste apps fra App Store

Deling af køb omfatter ikke abonnementer. Men hvis du bruger Familiedeling kan du dele dit Apple Music-familieabonnement, din iCloud-lagringsplan og dit Apple News+-abonnement med dine familiemedlemmer.

Tilgængeligheden af App Store- og iTunes Store-indhold afhænger af dit land eller dit område.

Hvis du vil dele apps med andre, skal du have installeret iOS 8 eller en nyere version eller OS X Yosemite eller en nyere version. For at få mest muligt ud af Familiedeling kan du opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11 eller en nyere version og opdatere din Mac til macOS High Sierra eller en nyere version.

Dette kan du ikke dele

• Individuelle Apple Music-abonnementer eller Apple Music-abonnementer for studerende, samt andre abonnementer.
  • Køb i apps.
  • Emner, der ikke længere fås i App Store og iTunes Store.
  • Emner, som du eller et andet medlem af familiegruppen har skjult. Læs mere om skjulte køb.
  • Nogle apps fra App Store. Se her, om en app kan deles.

Hvis du bruger et Apple TV, har du ikke adgang til delt musik.

Sådan ser du, om indhold kan deles på iPhone, iPad eller iPod touch

Kontroller alle apps:

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Find den app, du vil dele.
  3. Rul ned til afsnittet Support.
  4. Hvis du kan dele appen, er Familiedeling angivet.

Sådan ser du, om indhold kan deles på Mac

Kontroller alle apps:

1. Åbn App Store-appen på din Mac.
  2. Find den app, du vil dele.
  3. Rul ned til Understøtter. Hvis du kan dele appen med din familie, er Familiedeling angivet.

Læs mere

Familiedeling kræver et personligt Apple-id, der er logget ind på iCloud, samt App Store og iTunes Store. Familiedeling gør det nemt for op til seks familiemedlemmer at dele iTunes-, Apple Books- og App Store-køb, et Apple Music-familieabonnement og en iCloud-lagringsplan. Din familie kan også dele billeder, kalendere og påmindelser. Du kan endda finde andre familiemedlemmers mistede enheder.

Musik, film, tv-udsendelser og bøger kan downloades på op til 10 enheder pr. konto, hvoraf de fem kan være computere. Du skal have iOS 8 eller en nyere version og OS X Yosemite eller en nyere version for at kunne indstille eller deltage i en gruppe med Familiedeling. Vi anbefaler dog, at du opdaterer til iOS 11 og macOS High Sierra eller en nyere version. Ikke alt indhold er frigivet til Familiedeling. Indhold kan skjules af familiemedlemmer, og skjult indhold kan ikke downloades. Indhold, der er downloadet hos familiemedlemmer eller købt via indløsningskoder, er ikke omfattet af Spørg før køb.

Hvis et af dine familiemedlemmer har overført noget indhold via Apple-id til elever, kan du ikke se det i deres delte køb. Det gælder apps og andet, der er distribueret via skolen.