Hvilke typer indhold kan jeg dele med min familie via købsdeling?

Købsdeling er en funktion i Familiedeling, som giver familiemedlemmer mulighed for at dele udvalgte sange, albummer, film, tv-udsendelser, bøger og apps med andre familiemedlemmer.

Dette kan du dele

Du kan dele det meste af det indhold, du køber med dit Apple-id. Du kan dele følgende:

• Musik, film og tv-udsendelser fra iTunes Store.
  • Bøger fra iBooks Store.
  • De fleste apps fra App Store.

Tilgængeligheden af iTunes-indhold afhænger af dit lang eller dit område.

Hvis du vil dele apps med andre, skal der være installeret iOS 8 eller en nyere version eller OS X Yosemite eller en nyere version på computeren eller enheden. For at få mest muligt ud af Familiedeling kan du opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11 eller nyere og opdatere din Mac til macOS High Sierra eller nyere.

Dette kan du ikke dele

• Sange, der er føjet til iTunes Match, og som ikke er købt i iTunes Store.
  • Individuelle abonnementer og studieabonnementer på Apple Music samt andre abonnementer – f.eks. på magasiner og aviser.
  • Køb i apps.
  • Elementer, der ikke længere fås i iTunes Store.
  • Elementer, som du eller et andet medlem af familiegruppen har skjult. Læs mere om skjulte køb.
  • Nogle apps fra App Store.  Se her, om en app kan deles.

Hvis du bruger et Apple TV, har du ikke adgang til delt musik.

App Store

Kontroller alle apps:

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Find den app, du vil dele.
  3. Rul ned til afsnittet Support.
  4. Hvis du kan dele appen, er Familiedeling angivet.

Kontroller dine tidligere købte apps:

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Tryk på Opdateringer > Købt > Mine køb.
  3. Hvis du ikke kan dele en app, står der "Kan ikke deles" ud for appens navn.

Mac App Store

Kontroller alle apps:

1. Åbn Mac App Store.
  2. Find den app, du vil dele. Se efter Familiedeling under Oplysninger i indholdsoversigten til højre.
  3. Hvis du kan dele appen, står der Ja til højre for Familiedeling.

Kontroller dine tidligere købte apps:

1. Åbn Mac App Store.
  2. Klik på Køb.
  3. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  4. Hvis du ikke kan dele en app, står der "Kan ikke deles" ud for appens navn.

Læs mere

Familiedeling forudsætter, at familiemedlemmerne er logget på iCloud og iTunes med et personligt Apple-id. Familiedeling gør det nemt for op til seks familiemedlemmer at dele iTunes, iBooks og App Store-køb, et Apple Music-familieabonnement og et abonnement på iCloud-lagringsplads. Din familie kan også dele billeder, kalendere og påmindelser. Du kan endda finde andre familiemedlemmers mistede enheder.

Musik, film, tv-udsendelser og bøger kan downloades på op til 10 enheder pr. konto, hvoraf de fem kan være computere. Du skal have iOS 8 eller en nyere version og OS X Yosemite eller en nyere version for at kunne indstille eller deltage i en gruppe med Familiedeling. Vi anbefaler dog, at du opdateret til iOS 11 og macOS High Sierra eller nyere. Ikke alt indhold er frigivet til Familiedeling. Indhold kan skjules af familiemedlemmer, og skjult indhold kan ikke downloades. Indhold, der er downloadet hos familiemedlemmer eller købt via indløsningskoder, er ikke omfattet af Spørg før køb.

Hvis et af dine familiemedlemmer har overført noget indhold via Apple-id til skoleelever, kan du ikke se det i deres delte køb. Det gælder apps og andet, der er distribueret via skolen.