Hvilke typer indhold kan jeg dele med min familie via deling af køb?

Deling af køb er en funktion i Familiedeling, som giver familiemedlemmer mulighed for at dele udvalgte sange, albummer, film, tv-udsendelser, bøger og apps med andre familiemedlemmer.

Dette kan du dele

Hvis du bruger deling af køb, kan du dele det meste af det indhold, du har købt, via dit Apple-id. Du kan dele følgende:

• Musik, film og tv-udsendelser fra iTunes Store
  • Bøger fra Boghandel i Apple Books
  • De fleste apps fra App Store

Med Familiedeling kan du også dele abonnementer med dine familiemedlemmer. Du kan dele følgende:

• Dit Apple Music-familieabonnement
  • Dit Apple Arcade-abonnement
  • Dit Apple News+-abonnement
  • Dit Apple TV+-abonnement
  • Dine abonnementer på Apple TV-kanaler
  • Din iCloud-lagringsplan

Tilgængeligheden af App Store- og iTunes Store-indhold afhænger af dit land eller område.

Hvis du vil dele apps med andre, skal du have installeret iOS 8 eller en nyere version eller OS X Yosemite eller en nyere version. For at få mest muligt ud af Familiedeling kan du opdatere din iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste version af iOS eller iPadOS og opdatere din Mac til den nyeste version af macOS.

Dette kan du ikke dele

• Individuelle Apple Music-abonnementer eller Apple Music Studieabonnementer samt andre abonnementer fra tredjeparter.
  • Køb i apps.
  • Emner, der ikke længere fås i App Store og iTunes Store.
  • Emner, som du eller et andet medlem af familiegruppen har skjult. Læs mere om skjulte køb.
  • Nogle apps fra App Store. Se her, om en app kan deles.

Hvis du bruger et Apple TV, har du ikke adgang til delt musik.

Sådan finder du ud af, om en app kan deles

Hvis du vil tjekke, om en app, du overvejer at købe eller allerede har købt, kan deles gennem deling af køb, kan du følge denne vejledning.

Sådan ser du, om en app kan deles på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Find den app, du vil dele.
  3. Rul ned til afsnittet Support.
  4. Hvis du kan dele appen, er Familiedeling angivet.

Sådan ser du, om en app kan deles på din Mac

1. Åbn App Store-appen på din Mac.
  2. Find den app, du vil dele.
  3. Rul ned til Understøtter. Hvis du kan dele appen med din familie, er Familiedeling angivet.

Læs mereom Familiedeling

Familiedeling kræver et personligt Apple-id, der er logget ind på iCloud samt App Store og iTunes Store. Med Familiedeling kan op til seks familiemedlemmer let dele køb i App Store og køb af musik, film, tv-udsendelser og bøger, et Apple Music-familieabonnement, et Apple Arcade-abonnement, et Apple News+-abonnementabonnementer på Apple TV-kanaler, et Apple TV+-abonnement og en iCloud-lagringsplan. Din familie kan også dele billeder, kalendere og påmindelser. I kan også hjælpe hinanden med at finde mistede enheder eller dele jeres lokalitet.

Musik, film, tv-udsendelser og bøger kan downloades på op til ti enheder pr. konto, hvoraf de fem kan være computere. Der kræves iOS 8 eller en nyere version og OS X Yosemite eller en nyere version for at indstille eller deltage i en gruppe med Familiedeling, men vi anbefaler, at du opdaterer til den nyeste version af iOS eller iPadOS og den nyeste version af macOS. Ikke alt indhold er frigivet til Familiedeling. Indhold kan skjules af familiemedlemmer, og skjult indhold kan ikke downloades. Indhold, der er downloadet hos familiemedlemmer eller købt via indløsningskoder, er ikke omfattet af Spørg før køb.

Hvis et af dine familiemedlemmer har fået tildelt indhold til sit administrerede Apple-id fra Apple School Manager, vil du ikke kunne se det i dennes delte køb. Det gælder apps og andet, der er distribueret via skolen.