Få sikker adgang til VPP-kredit (Program for mængdekøb) fra Apple

Når din organisation køber VPP-kredit hos Apple, kan køberen af indholdet bruge den sikre indbakke til at gennemse ordrehistorik og downloade indløsningskoder.

Køb VPP-kredit

Som VPP-kunde kan din organisation købe VPP-kredit hos Apple eller en autoriseret Apple-forhandler. Når et medlem af din organisation køber VPP-kredit, skal de oplyse følgende:

• Kreditbeløb
  • Institutionens eller virksomhedens navn
  • Navn og Apple-id på en registreret køber af indhold

Vi kontrollerer, at kontoen for køberen af indhold er gyldig. Og når ordren er parat, sender vi en e-mail med et link til en sikker indbakke. Køberen af indholdet skal bruge denne sikre indbakke til at få adgang til VPP-kredit for din organisation.

Brug den sikre indbakke

Du kan logge på den sikre indbakke med Apple-id'et for køberen af indhold. Når du er logget ind, kan du downloade et regneark med en indløsningskode for hver ordre på VPP-kredit. Du kan indløse og bruge koden til at købe indhold i en VPP-butik.

Sådan gensendes VPP-kredit

VPP-kredit er tilgængelig for download i 90 dage fra den sikre indbakke. Efter udløb af denne periode kan din organisation gensende din VPP-kredit, hvis den er købt via institutionens tilpassede Apple Online Store.

1. Gå til din tilpassede Apple Online Store.
  2. Gå til menuen Account (konto), og vælg Check Order Status (se ordrestatus).
  3. Log ind med det Apple-id, som du brugte til at købe VPP-kredit. Du kan også indtaste ordrenummeret.
  4. Klik på Resend Credit (send kredit igen).

Hvis du ikke har købt din VPP-kredit via den tilpassede Apple Online Store, kan AppleCare gensende kreditten.

1. Send en anmodning med den korrekte webformular:
  2. Gå til rullemenuen, og vælg Code redemption (indløsning af kode).
  3. Indtast et eller flere ordrenumre på VPP-kredit i feltet.
  4. Gå til afsnittet "Please tell us more" (fortæl os mere), og anmod om, at den udløbne VPP-kredit gensendes til dit Apple-id.
  5. Udfyld formularen.
  6. Submit (indsend).