Muligheder for diagnosticering i iOS

iOS indeholder følgende muligheder for diagnosticering som en hjælp til IT-afdelinger, programmører og AppleCare til at foretage fejlfinding.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Følgende tre diagnosticeringsmuligheder forudsætter, at brugeren har fået låst sin enhed op og har accepteret at godkende en anden computer. Alle de overførte data mellem iOS-enheden og den godkendte computer, krypteres med nøgler, der ikke sendes til Apple. For brugere, der har slået WiFi-synkronisering til i iTunes på en godkendt computer, kan disse funktioner også bruges trådløst på computeren.

1. com.apple.mobile.pcapd

pcapd understøtter registrering af diagnosticeringspakker fra en iOS-enhed på en godkendt computer. Det er praktisk ved fejlfinding og diagnosticering af problemer med apps på enheden og ved VPN-forbindelser i virksomheder. I iOS 8 og nyere versioner er denne egenskab begrænset til USB-grænsefladen, og der er ikke længere adgang til den via Wi-Fi. Yderligere oplysninger kan ses på adressen developer.apple.com/library/ios/qa/qa1176.

2. com.apple.mobile.file_relay

file_relay understøtter begrænset kopiering af diagnosticeringsdata fra en enhed. Funktionen er ikke det samme som brugerens egne sikkerhedskopier, har ikke adgang til alle data på enheden og respekterer iOS-databeskyttelsen. Apples tekniske afdelinger bruger file_relay på interne enheder for at afprøve kundernes konfigurationer. Med brugerens accept bruger AppleCare også dette værktøj til at samle relevante diagnosticeringsdata fra brugernes enheder. I iOS 8 og nyere versioner kræver denne egenskab yderligere konfiguration, før den kan bruges.

3. com.apple.mobile.house_arrest

house_arrest anvendes af iTunes til at overføre dokumenter til og fra en iOS-enhed for apps, der understøtter denne funktion. Funktionen anvendes også af Xcode som hjælp til at overføre testdata til en enhed under udvikling af en app.

Yderligere oplysninger:

iOS: Advarslen "Godkend denne computer"
iOS: Synkronisering af data med iTunes