Problemer med at få hovedtelefoner til at virke sammen med iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du få hjælp, hvis du ikke hører nogen lyd i dine hovedtelefoner, eller hvis mikrofonen eller knapperne på fjernbetjeningen ikke virker.

Tjek hovedtelefonerne for snavs, skader eller løse forbindelser

1. Kontroller, om der er snavs i hovedtelefonstikket på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Kontroller, om hovedtelefonernes kabel, stik, fjernbetjening og/eller ørepropper er slidt eller beskadiget.
  3. Kontroller, om der er snavs i nettet på ørepropperne. Hvis der er det, skal du forsigtigt børste nettet med en lille, blød børste, som er ren og tør.
  4. Sæt dine hovedtelefoner korrekt tilbage i enheden. Hvis din iOS-enhed er i etui, skal du fjerne etuiet for at sikre en korrekt forbindelse.

Hvis dine hovedtelefoner stadig ikke virker, skal du følge de relevante trin nedenfor.

Sådan gør du, hvis du ikke kan høre nogen lyd i hovedtelefonerne, eller hvis det kun er den ene hovedtelefon, der virker.

1. Juster lydstyrken med lydstyrkeknapperne på din iOS-enhed, eller brug lydstyrkemærket i kontrolcenteret
  2. Prøv nogle andre hovedtelefoner for at finde ud af, om de oprindelige hovedtelefoner skal udskiftes. Hvis de andre virker, skal du kontakte producenten af de oprindelige hovedtelefoner og spørge, om de skal udskiftes. Hvis de andre hovedtelefoner heller ikke virker, skal du kontakte Apple-support

Sådan gør du, hvis din enhed fryser fast i hovedtelefontilstand

Hvis dine hovedtelefoner ikke er tilsluttet iOS-enheden, men lydstyrkeindikatoren for hovedtelefoner stadig vises på skærmen, skal du have hjælp til at løse problemet.

Sådan gør du, hvis mikrofonen ikke virker

1. Kontroller, at dine hovedtelefoner har indbygget mikrofon.
  2. Kontroller, om der er noget, der blokerer mikrofonen, f.eks. snavs, fnug eller plastikemballage.
  3. Prøv nogle andre hovedtelefoner for at finde ud af, om de oprindelige hovedtelefoner skal udskiftes. Hvis de andre virker, skal du kontakte producenten af de oprindelige hovedtelefoner og spørge, om de skal udskiftes. Hvis de andre hovedtelefoner heller ikke virker, skal du kontakte Apple-support

Sådan gør du, hvis knapperne på dine Apple EarPods ikke virker

1. Kontroller, om der er snavs i spalten mellem det øverste og det nederste dæksel på fjernbetjeningen.
    Fjernbetjening på kablet til Apple EarPods
  2. Bank forsigtigt på fjernbetjeningen for at løsne snavset. Hvis der stadig sidder snavs, skal du børste det væk med en blød børste, der er ren og tør.

Hvis fjernbetjeningen stadig ikke virker, skal du kontakte Apple-support.

Sådan gør du, hvis din enhed ikke registrerer hovedtelefonerne

Hvis du tilslutter dine hovedtelefoner, men enhedens lyd afspilles i højttalerne, skal du prøve at tilslutte nogle andre hovedtelefoner. Hvis det samme sker med de andre hovedtelefoner, skal din enhed undersøges i en Apple Store-butik eller af en Apple-autoriseret serviceudbyder. Du kan også kontakte Apple-support.