Problemer med at få hovedtelefoner til at virke sammen med iPhone, iPad eller iPod touch

Få hjælp, når der ikke kommer lyd fra dine hovedtelefoner, lyden er utydelig, eller mikrofonen ikke fungerer.

Tjek hovedtelefonerne for snavs, skader eller løse forbindelser

1. Kontroller, om der er snavs i hovedtelefonstikket på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Kontroller, om hovedtelefonernes kabel, stik, fjernbetjening og/eller ørepropper er slidt eller beskadiget.
  3. Kontroller, om der er snavs i nettet på ørepropperne. Hvis der er det, skal du forsigtigt børste nettet med en lille, blød børste, som er ren og tør.
  4. Sæt dine hovedtelefoner korrekt tilbage i enheden. Hvis din iOS-enhed er i etui, skal du fjerne etuiet for at sikre en korrekt forbindelse.

Hvis dine hovedtelefoner stadig ikke virker, skal du følge de relevante trin nedenfor.

Sådan gør du, hvis du ikke kan høre nogen lyd i hovedtelefonerne, eller hvis det kun er den ene hovedtelefon, der virker.

1. Juster lydstyrken med lydstyrkeknapperne på din iOS-enhed, eller brug lydstyrkemærket i kontrolcenteret
  2. Prøv nogle andre hovedtelefoner for at finde ud af, om de oprindelige hovedtelefoner skal udskiftes. Hvis de andre virker, skal du kontakte producenten af de oprindelige hovedtelefoner og spørge, om de skal udskiftes. Hvis de andre hovedtelefoner heller ikke virker, skal du kontakte Apple-support

Sådan gør du, hvis mikrofonen ikke virker

1. Kontroller, at dine hovedtelefoner har indbygget mikrofon.
  2. Kontroller, om der er noget, der blokerer mikrofonen, f.eks. snavs, fnug eller plastikemballage.
  3. Prøv nogle andre hovedtelefoner for at finde ud af, om de oprindelige hovedtelefoner skal udskiftes. Hvis de andre virker, skal du kontakte producenten af de oprindelige hovedtelefoner og spørge, om de skal udskiftes. Hvis de andre hovedtelefoner heller ikke virker, skal du kontakte Apple-support

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis dine hovedtelefoner stadig ikke fungerer, skal du kontakte Apple-support.