Hvis du ikke kan se iTunes Extras

Få hjælp, hvis du ikke kan se eller afspille iTunes Extras, mens du ser en film, som du har købt i iTunes Store.

Det blå iTunes Extras-mærke

Film med iTunes Extras vises med dette mærke på produktsiden i iTunes Store. Du kan se iTunes Extras med en internetforbindelse.

For at se iTunes Extras på en iPhone, iPad eller iPod touch skal du bruge din enhed i liggende format.

iTunes Extras er ikke tilgængeligt i visse lande og områder. Her kan du læse om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Kontroller, om du har en stærk internetforbindelse

Slut enheden til et Wi-Fi-netværk, og prøv igen. Hvis du bruger en iPhone eller iPad med en mobilforbindelse, skal du sørge for, at mobildata er slået til for appen TV eller Videoer i Indstillinger.

Se, om filmen har iTunes Extras

Ikke alle film har iTunes Extras. Hvis du vil se, om en film, du har købt, har iTunes Extras, skal du finde den under dine køb1 på din iPhone, iPad eller iPod touch eller i dit iTunes-bibliotek på en Mac eller pc. Hvis en film har iTunes Extras, kan du se et iTunes Extras-badge på filmens detaljeside i iTunes Store eller til højre for filmens titel i biblioteket.

Hvis du ikke har købt filmen i HD-version, har den ikke iTunes Extras. Læs, hvordan du skifter mellem SD og HD.

Hvis du har lejet filmen, har den heller ikke iTunes Extras.

Sådan opdateres softwaren

Sørg for, at du har de seneste versioner af iOStvOS og iTunes.

Få mere hjælp

Hvis du stadig ikke kan se dine iTunes Extras, kan du anmelde et problem i forbindelse med dit køb.

Hvis du har købt filmen før den 10. juli 2014

Hvis du har købt en film med iTunes Extras før den 10. juli 2014, kan du muligvis også downloade en version af de originale iTunes Extras (hvis tilgængelig) fra iTunes Store på en Mac eller pc med iTunes.

Når du downloader iTunes Extras, vises de som et separat emne i dit bibliotek.

Åbn appen iTunes Store for at se dine køb på din iOS-enhed. Tryk derefter på Mere > Købt > Film på din iPhone eller iPod touch. Tryk på Købt > Film på din iPad. Tryk på en film for at gå til filmens detaljeside.