Hvis du ikke kan se iTunes Extras

Få hjælp, hvis du ikke kan se eller afspille iTunes Extras, mens du ser en film, som du har købt i Apple TV-appen eller iTunes Store.

Hvis en film har iTunes Extras, vises iTunes Extras-badget på filmens side i Apple TV-appen eller iTunes Store.

Du kan se iTunes Extras i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Apple TV. Eller i iTunes til Windows på pc.

For at få adgang til iTunes Extras på en iPhone, iPad eller iPod touch skal du trykke på skærmen, mens du ser mediet i liggende tilstand, og derefter trykke på Extras i betjeningspanelet.

iTunes Extras er ikke tilgængeligt i visse lande og områder. Her kan du læse om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Kontroller, om du har en stærk internetforbindelse

Slut enheden til et Wi-Fi-netværk, og prøv igen. Hvis du bruger en iPhone eller iPad med mobilforbindelse, skal du sørge for, at mobildata er slået til for Apple TV-appen under Indstillinger.

Se, om filmen har iTunes Extras

På iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller Apple TV: Åbn Apple TV-appen, og gå derefter til fanen Bibliotek.

På pc: Åbn iTunes til Windows, vælg Film i menuen øverst til venstre, og vælg derefter fanen Bibliotek.

Vælg en film for at åbne dens beskrivelsesside. Hvis en film har iTunes Extras, er der et iTunes Extras-badge.

Hvis du ikke har købt HD-versionen af filmen, eller hvis du har lejet filmen, har filmen ikke iTunes Extras.

iTunes Extras er ikke tilgængelige i Apple TV-appen på smart-tv'er og streamingenheder.

Opdater din software

På iPhone eller iPod touch: Opdater til den nyeste version af iOS.

På iPad: Opdater til den nyeste version af iPadOS.

På Mac: Opdater til den nyeste version af macOS.

På Apple TV: Opdater til den nyeste version af tvOS.

På pc skal du sørge for, at du bruger den seneste version af iTunes til Windows.

Få mere hjælp

Hvis du stadig ikke kan se dine iTunes Extras, kan du rapportere et problem i forbindelse med dit køb.

Hvis du har købt filmen før den 10. juli 2014

Hvis du har købt en film med iTunes Extras før den 10. juli 2014, kan du muligvis også downloade en version af de originale iTunes Extras (hvis tilgængelig) fra iTunes Store på en Mac eller pc med iTunes.

Når du downloader iTunes Extras, vises de som et separat emne i dit bibliotek.