Om knapper og kontakter på iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om knapper og kontakter på iPhone, iPad og iPod touch.

Billeder af iPad- og iPhone-modeller, der viser knapper

Se, hvad hver knap og kontakt gør

• Sideknap (iPhone 6 og nyere modeller): Tryk på knappen for at afbryde vågeblus på din iPhone eller sætte den på vågeblus. Du kan også bruge sideknappen til at slukke din iPhone, og med iPhone X eller en nyere model kan du også gøre nogle andre ting.
  • Øverste knap (iPhone SE og ældre modeller, iPad, iPod touch): Tryk på knappen for at afbryde vågeblus på din enhed eller sætte den på vågeblus. Hold knappen nede for at tænde eller slukke din enhed.
  • Ring/Lydløs (kun iPhone): Bruges til at gøre lyde og advarsler på din iPhone lydløse. Hvis knappen er orange, betyder det, at din iPhone er på lydløs og vibrerer ved indgående opkald og advarsler. Når lydløs er slået til, vil alarmer, der er indstillet i appen Ur, og opkald fra favoritkontakter stadig kunne høres.
  • Kontakten på siden (bestemte iPad-modeller): Bruges til at gøre lyde og advarsler fra din iPad lydløse og til at slå Skærmlås til eller fra.
  • Skru op/ned: Bruges til at justere lydstyrken, når du lytter til musik, ser videoer eller spiller spil. Når du trykker på knapperne, kan du se lydstyrken under indikatoren. Når du ikke bruger andre apps, justerer knapperne ringestyrken, og indikatoren viser Ringetone.
  • Hjem/Touch ID: Bruges til at låse din enhed op. Hold knappen inde for at aktivere Siri. Tryk to gange fra hjemmeskærmen eller i appen for at få vist appskifteren.