Brug sideknappen, knappen Hjem og andre knapper på din iPhone

Læs om knapper og kontakter på din iPhone.

Billeder af iPhone-modeller, hvor du kan se knapperne

Fra venstre mod højre: iPhone SE (1. generation), iPhone 8 og iPhone X og nyere

Vågeblus

På iPhone 6 og nyere kan du trykke på sideknappen for at sætte din iPhone på vågeblus eller afbryde vågeblus. På iPhone SE (1. generation) og tidligere skal du trykke på den øverste knap.

Ring/Lydløs

Brug Ring/Lydløs-kontakten til at slå lyden og advarsler fra.

Hvis knappen er orange, betyder det, at din iPhone er på lydløs og vibrerer ved indgående opkald og advarsler. Når lydløs er slået til, vil alarmer, der er indstillet i appen Ur, og opkald fra favoritkontakter stadig kunne høres.

Lydstyrke op/ned

Bruger lydstyrkeknapperne til at justere lydstyrken, når du lytter til musik, ser videoer eller spiller spil.

Når du trykker på knapperne, kan du se lydstyrken under indikatoren. Når du ikke bruger andre apps, justerer knapperne ringestyrken, og indikatoren viser Ringetone.

Knappen Hjem/Touch ID

Brug knappen Hjem til at låse din enhed op eller til at betale hjælp af Touch ID. Tryk på knappen Hjem en gang for at gå til hjemmeskærmen. Tryk på knappen Hjem to gange for at starte appen Appskifter.

Genstart

På iPhone X og nyere skal du holde sideknappen og en af lydstyrkeknapperne nede for genstarte din iPhone. På iPhone SE (2. generation), 8, 7 eller 6 skal du holde sideknappen nede. På iPhone SE (1. generation) og tidligere skal du holde den øverste knap nede.

Siri

Tryk sideknappen eller knappen Hjem ned for at bruge Siri.