Hvis du får udført service eller udskiftet en enhed, der er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager

Læs mere om, hvordan service eller udskiftning af enheder og computere fungerer med Apple School Manager eller Apple Business Manager.

Hvis din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV repareres eller udskiftes

Inden du indsender eller afleverer en iPhone, iPad, iPod touch eller et Apple TV, der skal repareres, skal du framelde enheden fra din MDM-server. Hvis du ikke gør dette, kan du risikere, at enheden returneres uden at være blevet repareret. Efter reparationen kan du knytte enheden til din MDM-server igen.

Hvis Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder udskifter en iPhone, iPad, iPod touch eller et Apple TV, der er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, vises udskiftningen som regel i Apple School Manager eller Apple Business Manager inden for fire timer. Du kan tildele erstatningsproduktet til din MDM-server.

Hvis din Mac repareres

Hvis din Mac er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, forbliver den tilmeldt, når den er repareret.