Hvis du får udført service eller udskiftet en enhed, der er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager

Læs mere om, hvordan service eller udskiftning af enheder og computere fungerer med Apple School Manager eller Apple Business Manager.

Hvis din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV repareres eller udskiftes

Hvis du sender en iPhone, iPad, iPod touch eller et Apple TV til reparation hos Apple, skal du ophæve tildelingen af enheden fra din MDM-server, før enheden sendes til Apple. Hvis du ikke gør dette, kan du risikere, at enheden returneres uden at være blevet repareret. Efter reparationen kan du knytte enheden til din MDM-server igen.

Hvis Apple eller en Apple-autoriseret serviceudbyder udskifter en iPhone, iPad, iPod touch eller et Apple TV, der er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, vises udskiftningen som regel i Apple School Manager eller Apple Business Manager inden for fire timer. Enheden tildeles automatisk samme MDM-server (Mobile Device Management) som den oprindelige enhed.

Hvis din Mac repareres

Hvis din Mac er tilmeldt Apple School Manager eller Apple Business Manager, forbliver den tilmeldt, når den er repareret.