Server til softwareopdatering: Klienter på et lukket netværk kræver kommandolinjen for at finde og installere softwareopdateringer

Klienter i lukkede netværksmiljøer kan muligvis ikke se softwareopdateringer i Mac App Store.

Mac App Store kræver en aktiv internetforbindelse for at kunne vise softwareopdateringer. Hvis en klient er i et lukket netværksmiljø, får du muligvis vist følgende advarselsmeddelelse, når du prøver at søge efter opdateringer: "App Store kan ikke kontrollere en sikker forbindelse med App Store." Hvis du klikker på Fortsæt i denne advarsel, vises et vindue Opdateringer uden nogen opdateringer og med følgende meddelelse: "Kan ikke oprette forbindelse til App Store."

Sådan leverer du opdateringer til Mac-computere i et lukket netværk:

• Indstil en lokal server til softwareopdatering ved hjælp af OS X Server.

• dine Mac-computere til at pege på din server til softwareopdatering.

• Brug kommandolinjeværktøjet "softwareupdate" på hver Mac-klient til at installere softwareopdateringer.