Om sikkerhedsindholdet i iTunes 11.2.1

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 11.2.1.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med overførsler.

Af hensyn til vores kunder sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iTunes 11.2.1

• iTunes

Fås til: Mac OS X v10.6.8 og nyere versioner

Effekt: En lokal bruger kan få adgang til data fra andre lokale brugerkonti

Beskrivelse: Efter genstart indstilles tilladelserne for mapperne /Brugere og /Brugere/Fælles til "world-writable", så det er muligt at ændre i disse mapper. Problemet er løst ved forbedret behandling af tilladelserne. Oplysninger om indholdet i iTunes 11.2.1 kan ses i artiklen http://support.apple.com/kb/TS5434?viewlocale=da_DK.

CVE-id

CVE-2014-1347

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.