iMac (21,5", medio 2014): Hukommelsesspecifikationer

Læs om hukommelsen i iMac-computeren (21,5", medio 2014).

Specifikationer

iMac-computere (21,5", medio 2014) er konfigureret med 8 GB LPDDR3 SDRAM, der er monteret i to kanaler på hovedbundkortet.

Udskiftning af hukommelse

Hukommelsen i iMac-computere (21,5", medio 2014) kan ikke udskiftes af brugeren, da den er integreret i hovedbundkortet. Henvend dig i en Apple Store-butik, eller kontakt en autoriseret Apple-serviceudbyder, hvis du har brug for service eller vil have computerens SDRAM udskiftet.