Numbers til Mac: Sådan bruges sidehoveder og -fødder til udskrivning

Numbers til Mac 3.2 og nyere versioner indeholder muligheder for sidehoveder og -fødder ved udskrivning af regneark.

Hvis du vil medtage sidehoveder og -fødder, når du udskriver Numbers-regneark i Numbers 3.2 og nyere versioner, kan du gøre det ved at redigere dem i udskriftsskærmbilledet.

1. Vælg Udskriv på menuen Arkiv.
  2. Der vises normalt et eksempel på, hvordan arket kommer til at se ud, når det udskrives.
  3. Hvis du vil redigere arkets sidehoveder, skal du klikke på toppen af siden og tilføje de ønskede oplysninger. Hvis du vil redigere arkets sidefødder, skal du klikke i bunden af siden og tilføje de ønskede oplysninger.

Det er nemmere at redigere sidehoveder og -fødder via menuen Zoom.

Sidenumre er medtaget som standard i midten af sidefoden. Hvis du vil fjerne sidenumrene, kan du vælge et sidenummer i eksempelvisningen og slette det. Ændringer af sidehoveder og -fødder på en side gælder for alle sider i regnearket. Sidehovedet og -foden gælder dog kun for det pågældende underark i regnearket.

Ændringer af sidehoveder og -fødder arkiveres som del af regnearket. Hvis du vil afslutte udskriftsskærmbilledet uden at udskrive, skal du klikke på OK i infovinduet.