OS X Server: Administration af indstillinger for tilbehør i Safari ved hjælp af konfigurationsprofiler

I Safari 6.1.2 og 7.0.2 kan indstillinger for tilbehør til Safari administreres ved hjælp af en funktion i OS X Server, der benytter konfigurationsprofiler.

Brug Profile Manager i OS X Server til at oprette data for specielle indstillinger. Indtast det foretrukne domænenavn "com.apple.Safari", og tilføj nøglen ManagedPlugInPolicies som beskrevet nedenfor.

Nøgle Type Indhold
ManagedPlugInPolicies Ordbog Ordbogen indeholder oplysninger om alt administreret tilbehør. Nøglen er tilbehørets pakke-id, og værdien er en ordbog med oplysninger om tilbehør som beskrevet nedenfor.

De følgende er almindelige pakke-id'er for tilbehør:
  • com.apple.QuickTime Plugin.plugin
  • com.oracle.java.JavaAppletPlugin
  • com.macromedia.Flash Player.plugin

Ordbog for tilbehør
Hver ordbog med oplysninger om tilbehør kan indeholde de følgende nøgler:

Nøgle Type Værdi
PlugInFirstVisitPolicy Streng

Valgfri. Afgør, hvilken politik for tilbehør der anvendes ved første besøg på websteder, der bruger dette tilbehør. Ud fra denne politik vil Safari tillade eller forhindre kørsel af tilbehøret eller bede brugeren om tilladelse til at køre tilbehøret.

Følgende værdier accepteres:

• PlugInPolicyAsk = Spørg
  • PlugInPolicyBlock = Bloker
  • PlugInPolicyAllowWithSecurityRestrictions = Tillad
  • PlugInPolicyAllowNoSecurityRestrictions = Tillad altid
PlugInPreventPerSitePolicyChange Boolesk Valgfri. Hvis den findes og er indstillet til true, kan brugeren ikke ændre indstillinger for tilbehør for websteder, der er defineret under PlugInHostnamePolicies.
PlugInRunUnsandboxedOnFirstVisit Boolesk Valgfri. Hvis den findes og er indstillet til true, kan tilbehør køre i ubeskyttet tilstand, når et websted besøges første gang. Standardværdien er false.
PlugInHostnamePolicies Matrice med ordbøger Valgfri. Denne matrice arkiverer indstillinger for individuelle websteder. Ordbogsformatet for det enkelte websted beskrives nedenfor.

Webstedsordbog
Hver webstedsordbog kan indeholde de følgende nøgler:

Nøgle Type Værdi
PlugInHostname Streng Værtsnavnet for webstedet.
PlugInPolicy Streng Afgør, hvilken politik for tilbehør der anvendes ved besøg på webstedet. De tilladte værdier er de samme som for den ovenfor beskrevne nøgle PlugInFirstVisitPolicy .
PlugInRunUnsandboxed Boolesk Valgfri. Hvis den findes og er indstillet til true, kan tilbehøret køre i ubeskyttet tilstand. Standardværdien er false.

Yderligere oplysninger

Du kan få et eksempel på indstillingerne for tilbehør i Safari ved at se kilden til dette eksempel på en konfigurationsprofil.