iPod nano (6. generation og nyere modeller): Sådan aktiveres VoiceOver

Hvis du aktiverer VoiceOver til iPod nano (6. generation og nyere modeller), kan du høre navnene på sange, kunstnere og spillelister, når du lytter til noget på iPod nano. Hvis du har Apple In-Ear Headphones med fjernbetjening og mikrofon, kan du også bruge VoiceOver til at navigere i spillelister.

VoiceOver aktiveres i iTunes eller i Indstillinger på en iPod. I iTunes kan du slå VoiceOver til, når du indstiller din iPod, eller på fanen Resume med iPod-indstillinger.

Sådan aktiveres VoiceOver på iPod nano (6. generation og nyere modeller)

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > VoiceOver, og slå VoiceOver til.
  2. Tryk på OK for at bekræfte, at VoiceOver skal slås til.

Aktivering af VoiceOver i iTunes

1. Klik på Konfigurer tilgængelighed på iPod-fanen Resume.
Vælg Brug VoiceOver i dialogen Tilgængelighed.
  3. Klik på Anvend på fanen Oversigt.