iPod nano (6. generation eller en nyere version): Slå VoiceOver til

Hvis du slår VoiceOver til for iPod nano (6. generation eller en nyere version), kan du høre navnene på sange, kunstnere og playlister oplæst, når du lytter til indhold på din iPod nano. Hvis du har Apple In-Ear-hovedtelefoner med fjernbetjening og mikrofon, kan du også bruge VoiceOver til at navigere i dine playlister.

Du kan slå VoiceOver til i iTunes eller i Indstillinger på din iPod. I iTunes kan du slå VoiceOver til, når du indstiller din iPod, eller på fanen Oversigt i iPod-indstillingerne.

Slå VoiceOver til på iPod nano (6. generation eller en nyere version)

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Tilgængelighed > VoiceOver, og slå VoiceOver til.

2. Tryk på OK for at bekræfte, at du vil slå VoiceOver til.

Slå VoiceOver til i iTunes

1. Klik på Konfigurer tilgængelighed på fanen Oversigt i iPod-indstillingerne.

2. I dialogboksen Tilgængelighed skal du vælge Brug VoiceOver.

3. Klik på Anvend på fanen Oversigt.