Om Apple Remote Desktop 3.7.2

Få mere at vide om Apple Remote Desktop 3.7.2.

Apple Remote Desktop 3.7.2 er en opdatering til Remote Desktop-programmet.

Sådan udføres opdateringen

Hvis du har købt Remote Desktop i Mac App Store, er opdateringen tilgængelig på fanen Opdateringer i Mac App Store. Hvis du har installeret Remote Desktop fra en disk, fås opdateringen som en automatisk softwareopdatering og som manuel overførsel fra Apple-supportwebstedet.

Systemkrav

• Remote Desktop 3.7.2 forudsætter OS X Lion v.10.7.5, Mountain Lion eller Mavericks.

• Remote Desktop 3.7.2 forudsætter Apple Remote Desktop 3.0 eller en nyere version.

• I OS X Mavericks understøttes kun Remote Desktop 3.7 og nyere versioner.

Nyheder

Denne opdatering forbedrer Remote Desktop-programmets generelle stabilitet og pålidelighed. De følgende specifikke forbedringer er inkluderet.

• Forbedret ydeevne på netværk med klienter, hvis IP-adresser ofte skifter

• Rettelse af et problem, der medfører visning af forkerte IP-adresser i Scanner

• Rettelse af et problem, der medførte, at klienter fejlagtigt blev meldt som Offline eller På vågeblus

• Ændringer i rækkefølgen af viste skærme ved overvågning af flere skærme