Certificering af USB-strømforsyning til iPad

Ved køb af en iPad medfølger der altid en USB-strømforsyning fra Apple, som er certificeret efter officielle sikkerhedsstandarder i de lande og områder, hvor der sælges iPad.

Mange af disse lande og områder, herunder USA, anvender sikkerhedsstandarden for informationsteknologisk udstyr: IEC/UL 60950-1 (Safety of Information Technology Equipment). Læs mere om certificering af USB-strømforsyninger til iPad.

Afhængig af modellen leveres iPad med en strømforsyning på 10 W, 12 W, 18 W eller 20 W. Alle iPad USB-strømforsyninger fra Apple er designet til brug med strømkilder med nominel effekt på 100-240 V AC ved 50-60 Hz. iPad USB-strømforsyninger fra Apple overholder også standarderne IEC/UL 60950-1 og IEC/UL 62368-1 til brug med strømkilder med nominel effekt på 115 V AC ved 400 Hz. Læs mere om kompatibilitet for USB-strømforsyninger til iPad.