Certificering af USB-strømforsyning til iPad

Ved køb af en iPad medfølger der altid en Apple-USB-strømforsyning, som er certificeret efter officielle sikkerhedsstandarder i de lande og områder, hvor der sælges iPad.

Mange af disse lande og områder, herunder USA, anvender sikkerhedsstandarden for Safety of Information Technology Equipment, IEC 60950-1 (Informationsteknologisk udstyr – Sikkerhed). Læs mere om certificering af USB-strømforsyninger til iPad.

Afhængig af modellen leveres iPad med en strømforsyning på 5 W, 10 W eller 12 W. Alle tre Apple-USB-strømforsyninger er designet til brug med strømkilder med nominel effekt på 100-240 V AC ved 50-60 Hz. Yderligere oplysninger kan ses i artiklen om iPad-strømforsyningernes kompatibilitet.

Apple-USB-strømforsyningen af type A (med flade, parallelle stikben) på 5 W og strømforsyningerne på 10 W og 12 W (med påsat AC-stik af type A) overholder også standarden IEC/UL 60950-1 til brug med strømkilder med nominel effekt på 115 V AC ved 400 Hz.