Om sikkerhedsindholdet i Safari 6.1.1 og Safari 7.0.1

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Safari 6.1.1 og Safari 7.0.1. Disse opdateringer kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med supportoverførsler.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 6.1.1 og Safari 7.0.1

• Safari

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9

Effekt: Brugerens adgangsoplysninger kan blive vist på et uønsket sted via auto-udfyld

Beskrivelse: Safari kan have auto-udfyldt brugernavne og adgangskoder i en underramme fra et andet domæne end hovedrammen. Problemet er løst ved forbedret oprindelsessporing.

CVE-id

CVE-2013-5227: Niklas Malmgren fra Klarna AB

• WebKit

Fås til: OS X Lion v10.7.5, OS X Lion Server v10.7.5, OS X Mountain Lion v10.8.5 og OS X Mavericks v10.9

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2013-2909: Atte Kettunen fra OUSPG

CVE-2013-5195: Apple

CVE-2013-5196: Google Chrome Security Team

CVE-2013-5197: Google Chrome Security Team

CVE-2013-5198: Apple

CVE-2013-5199: Apple

CVE-2013-5225: Google Chrome Security Team

CVE-2013-5228: Keen Team (@K33nTeam), som arbejder for HP's Zero Day Initiative

Bemærk: På computere med OS X Mavericks er Safari 7.0.1 indeholdt i OS X Mavericks 10.9.1.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.