Arkivering af dokumenter som en pakke eller et enkelt arkiv i Pages, Numbers eller Keynote

Pages, Numbers og Keynote gør det muligt for dig at vælge, hvordan arkiver skal arkiveres for at opnå en bedre kompatibilitet.

Hvis du arbejder i Pages, Numbers eller Keynote og har oprettet et arkiv, der er større end 500 MB, forbedrer du programmets ydeevne ved at arkivere arkivet som en pakke. En pakke er en samling af arkiver, som din Mac læser som ét arkiv. Disse versioner af Pages, Numbers og Keynote arkiverer som standard arkiver på harddisken som et enkelt arkiv.

Hvis film ikke afspilles korrekt i Keynote, skal du gemme din præsentation som en pakke i stedet for som et enkelt arkiv.

Hvis du oplever problemer med programmernes ydeevne, og du ikke har planer om at sende eller arkivere dokumentet ved hjælp af en anden internettjeneste end iCloud, kan du arkivere det som en pakke. Ellers er det bedst at arkivere det som et enkelt arkiv.

Sådan arkiveres som en pakke eller et enkelt arkiv

Hvis du ikke bruger Apple File System (APFS), eller hvis du har en ældre version af Pages, Numbers eller Keynote, vises der muligvis en besked, når dit dokument er 500 MB eller større:

• Pages: "Vil du arkivere dette dokument som en pakke?"
     Pages-advarsel
  • Numbers: "Vil du arkivere dette regneark som en pakke?"
     Numbers-advarsel
  • Keynote: "Vil du arkivere denne præsentation som en pakke?"
     Keynote-advarsel

Vælg "Behold enkelt arkiv" i følgende tilfælde:

• Du har planer om at sende dokumentet til en anden internettjeneste end iCloud, f.eks. iTunes U, Dropbox, Gmail eller et andet websted, hvor arkiver overføres via webbrowseren.

​Vælg "Brug pakke" i følgende tilfælde:

• Du arkiverer dokumentet på harddisken.
  • Du oplever ventetid eller dårlig ydeevne, når du redigerer dokumentet.

Du kan til enhver tid skifte fra et enkelt arkiv til en pakke og omvendt. Åbn arkivet. Vælg derefter Arkiv > Avanceret > Skift arkivtype, og vælg den ønskede type.

Hvis pakken er beskadiget og ikke kan åbnes

Dokumenter, der er arkiveret som en pakke, kan blive beskadiget, når de overføres til e-mail- eller arkivdelingstjenester i en webbrowser. Du får følgende advarsel, hvis du forsøger at åbne arkivet:

Hvis du får denne meddelelse, skal du bede ejeren af arkivet om at arkivere det som et enkelt arkiv og sende det til dig.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.