QuickTime Player konverterer ældre mediearkiver inden afspilning

Der vises muligvis en statuslinje for konvertering af arkivet.

OS X Mavericks og nyere versioner konverterer QuickTime Player (version 10.0 og nyere versioner) ældre mediearkiver, der bruger bestemte ældre kompressionsformater fra andre producenter.

Når du åbner et sådant arkiv, åbnes der et vindue med en statuslinje, der viser, at filen konverteres. Hvis du vil stoppe konverteringen, skal du bare lukke vinduet.

Konverteringsvindue

Mediearkiver, der bruger mange af disse ældre formater, vil ikke være kompatible med fremtidige macOS-udgivelser, så du bør arkivere det konverterede arkiv, før du lukker det. Konvertering hverken ændrer eller erstatter det oprindelige arkiv.

For at bevare kvaliteten af det oprindelige arkiv kan det konverterede arkiv være større end originalen.

Læs mere

• QuickTime Player bruger Apple ProRes til at konvertere ældre videoformater, der bruges i videoarbejdsgange, f.eks. formater med Animation-codec. Den bruger H.264 til at konvertere andre ældre medieformater og medieformater fra en anden producent.
  • Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis QuickTime Player ikke kan åbne et arkiv.