QuickTime Player konverterer visse arkiver inden afspilning

Der vises muligvis en statuslinje for konvertering af arkivet.

I OS X Mavericks og nyere versioner konverterer QuickTime Player (version 10) arkiver, der bruger visse ældre medieformater eller medieformater fra andre producenter. Der vises et vindue med en statuslinje for konvertering af arkivet. Hvis du vil stoppe konverteringen, skal du bare lukke vinduet.

Konverteringsvindue

Ved konvertering ændres eller erstattes det oprindelige arkiv ikke. Du kan gemme det konverterede arkiv, inden du lukker det. For at bevare kvaliteten af det oprindelige arkiv kan det konverterede arkiv være større end det oprindelige arkiv.

Yderligere oplysninger

• QuickTime Player bruger Apple ProRes til at konvertere ældre videoformater, der bruges i videoarbejdsgange, f.eks. formater med Animation-codec. Den bruger H.264 til at konvertere andre ældre medieformater og medieformater fra en anden producent.
  • Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis QuickTime Player ikke kan åbne et arkiv.