Om sikkerhedsindholdet i iTunes 11.1.4

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iTunes 11.1.4.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple Produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple Produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer".

iTunes 11.1.4

• iTunes

Fås til: Mac OS X v10.6.8 og nyere, Windows 8, Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: En hacker med en priviligeret netværksposition kan styre indholdet i iTunes-øvelsesvinduet

Beskrivelse: Indholdet i et iTunes-øvelsesvindue hentes fra et netværk, der bruger en ikke-sikret HTTP-forbindelse. En hacker med en priviligeret netværksposition kan indsætte vilkårligt indhold. Problemet er løst ved at bruge en krypteret HTTPS-forbindelse til at hente øvelser.

CVE-id

CVE-2014-1242: Apple

• iTunes

Fås til: Windows 8, Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Visning af et skadeligt filmarkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med ikke-initialiseret hukommelsesadgang ved håndtering af tekstspor. Problemet er løst ved yderligere godkendelse af tekstspor.

CVE-id

CVE-2013-1024: Richard Kuo og Billy Suguitan fra Triemt Corporation

• iTunes

Fås til: Windows 8, Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Et MITM-angreb under søgning i iTunes Store via iTunes kan medføre pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2013-1037: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1038: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1039: Own-hero Research, som arbejder for iDefense VCP

CVE-2013-1040: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1041: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1042: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1043: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1044: Apple

CVE-2013-1045: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1046: Google Chrome Security Team

CVE-2013-1047: miaubiz

CVE-2013-2842: Cyril Cattiaux

CVE-2013-5125: Google Chrome Security Team

CVE-2013-5126: Apple

CVE-2013-5127: Google Chrome Security Team

CVE-2013-5128: Apple

• libxml

Fås til: Windows 8, Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Et MITM-angreb under søgning i iTunes Store via iTunes kan medføre pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i libxml. Problemerne løses ved at opdatere libxml til version 2.9.0.

CVE-id

CVE-2011-3102: Jüri Aedla

CVE-2012-0841

CVE-2012-2807: Jüri Aedla

CVE-2012-5134: Google Chrome Security Team (Jüri Aedla)

• libxslt

Fås til: Windows 8, Windows 7, Vista og XP SP2 og nyere

Effekt: Et MITM-angreb under søgning i iTunes Store via iTunes kan medføre pludselig programlukning eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i libxslt. Problemerne løses ved at opdatere libxslt til version 1.1.28.

CVE-id

CVE-2012-2825: Nicolas Gregoire

CVE-2012-2870: Nicolas Gregoire

CVE-2012-2871: Kai Lu fra Fortinets FortiGuard Labs, Nicolas Gregoire

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.