Om sikkerhedsindholdet i Apple Remote Desktop 3.7

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i Apple Remote Desktop 3.7.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apple Remote Desktop 3.7

• Apple Remote Desktop

Fås til: Apple Remote Desktop 3.0 eller nyere

Effekt: Advarsler om brug af VNC uden kryptering vises muligvis ikke

Beskrivelse: Hvis en VNC-server fra en anden producent rapporterede visse godkendelsestyper, kan Remote Desktop have brugt adgangskodegodkendelse, men uden at advare om, at forbindelsen ikke ville være krypteret. Problemet er løst ved forbedret behandling af godkendelsestyper.

CVE-id

CVE-2013-5136 : Mark S. C. Smith, som studerer ved Central Connecticut State University

• Apple Remote Desktop

Fås til: Apple Remote Desktop 3.0 eller nyere

Effekt: Et fjernangreb kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var en sikkerhedsrisiko i forbindelse med formatstrenge ved Remote Desktops håndtering af VNC-brugernavnet.

CVE-id

CVE-2013-5135: SilentSignal, som arbejder for iDefense VCP

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.