Om sikkerhedsindholdet i den supplerende opdatering til OS X Mountain Lion v10.8.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i den supplerende opdatering til OS X Mountain Lion v10.8.5.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med supportoverførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Supplerende opdatering til OS X v10.8.5

• Bibliotekstjenester

Tilgængelig til OS X Mountain Lion v10.8 til v10.8.5

Effekt: En lokal bruger kan ændre poster i Bibliotekstjenester med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et logisk problem i Bibliotekstjenesters godkendelse af legitimationsoplysninger, der gjorde det muligt for en lokal hacker at tilsidesætte godkendelse via adgangskode. Problemet er løst ved forbedret kontrol af legitimationsoplysninger.

CVE-id

CVE-2013-5163: Rødderne hos 42

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.