Om sikkerhedsindholdet i den supplerende opdatering til OS X Mountain Lion v10.8.5

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i den supplerende opdatering til OS X Mountain Lion v10.8.5.

Denne opdatering kan hentes og installeres via Softwareopdatering eller Apples side med supportoverførsler.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Supplerende opdatering til OS X v10.8.5

• Bibliotekstjenester

Tilgængelig til OS X Mountain Lion v10.8 til v10.8.5

Effekt: En lokal bruger kan ændre poster i Bibliotekstjenester med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et logisk problem i Bibliotekstjenesters godkendelse af legitimationsoplysninger, der gjorde det muligt for en lokal hacker at tilsidesætte godkendelse via adgangskode. Problemet er løst ved forbedret kontrol af legitimationsoplysninger.

CVE-id

CVE-2013-5163: Rødderne hos 42

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.