Om sikkerhedsindholdet i iOS 7.0.2

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i iOS 7.0.2.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apple-sikkerhedsopdateringer".

iOS 7.0.2

• Lås med kode

Fås til: iPhone 4 og nyere versioner

Effekt: En person med fysisk adgang til enheden kan få adgang til at foretage opkald til alle numre

Beskrivelse: Der var en NULL-dereference i låseskærmen, som ville medføre genstart, hvis der blev trykket flere gange på nødopkaldsknappen. Når låseskærmen genstartede, blev opkaldsfunktionen ikke blokeret af låseskærmen, og dermed var det muligt at foretage andre opkald end nødopkald. Problemet er løst ved at undgå NULL-dereference.

CVE-id

CVE-2013-5160: Karam Daoud fra PART - Marketing & Business Development, Andrew Chung, Mariusz Rysz

• Lås med kode

Fås til: iPhone 4 og nyere versioner, iPod touch (5. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: En person med fysisk adgang til enheden kan se de senest anvendte apps samt få vist, redigere og dele fotos

Beskrivelse: Listen med apps, der har været åbnet, kunne åbnes under nogle overgange, mens enheden var låst, og Kamera-app'en kunne åbnes, mens enheden var låst.

CVE-id

CVE-2013-5161: videosdebarraquito

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.