Brug af Safari-tilbehør til Mac

Før du kan bruge et tilbehør til Safari, som du har installeret og har tillid til, skal du muligvis slå det til i indstillingerne i Safari.

Safari understøtter ikke længere de fleste typer tilbehør. Safari er optimeret til indhold, der bruger HTML5-webstandarden, som ikke kræver tilbehør, så websider indlæses hurtigere, der spares strøm, og sikkerheden øges. Du kan i stedet bruge Safari-udvidelser for at styrke og tilpasse din internetoplevelse.

Hvis du besøger et af de få websteder, der stadig kræver tilbehør for at vise bestemt indhold, fortæller Safari dig muligvis, at der mangler et tilbehør. Og når du har installeret dette tilbehør, spørger Safari måske, hvor ofte du vil anvende det, eller om du vil have tillid til eller opdatere dette tilbehør.

Før du kan bruge et tilbehør, som du har installeret, skal du muligvis slå det til:

1. Gå til Safari > Indstillinger… på Safari-menulinjen, og klik derefter på Websteder.
    I nogle tidligere versioner af Safari skal du i stedet klikke på Sikkerhed og derefter på Indstillinger for tilbehør.
  2. Vælg tilbehøret på listen til venstre, og brug derefter afkrydsningsfeltet til at slå tilbehøret til eller fra. Når du slår tilbehør til, forbliver det aktivt, så længe du regelmæssigt bruger det på et vilkårligt websted.
  3. Lokalmenuerne til højre slår tilbehøret til eller fra på bestemte websteder. Hvis du vælger Spørg, beder Safari dig om tilladelse, før det giver websteder lov til at anvende tilbehøret. Lokalmenuen i nederste højre hjørne viser standardindstillingen, til når du besøger andre websteder, som kræver tilbehøret.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.