Brug af AirPlay til streaming af lyd

Brug AirPlay til at streame musik, podcasts og anden lyd til din Apple TV-enhed, din HomePod eller dine AirPlay-kompatible højttalere.

Sådan streamer du lyd via AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Brug Kontrolcenter til hurtigt at streame lyd fra din iOS-enhed til dit Apple TV, din HomePod eller dine AirPlay-kompatible højttalere.

1. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version: Skub ned fra øverste, højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Hold fingeren på lydkortet i øverste højre hjørne, og tryk derefter på .
  3. Tryk på en eller flere højttalere for at afspille lyd på dem alle samtidigt.

Du kan også streame lyd via AirPlay fra en app, du bruger på din iOS-enhed. Du åbner blot appen, trykker på og vælger en højttaler.

Læs mere om, hvad der kræves for at bruge AirPlay, og hvilke højttalere der understøttes.

Sådan streamer du lyd fra Apple TV via AirPlay

Uanset om du ser en film eller lytter til musik på dit Apple TV, bruger du AirPlay til at streame lyd til HomePod eller en AirPlay-kompatibel højttaler.

AirPlay fra Apple TV til HomePod er i øjeblikket en betaversion.

Stream lyd fra en video, som du ser

1. Skub ned fra toppen af din Apple TV Remote, mens du ser en film på dit Apple TV.
  2. Vælg Lyd.
  3. Vælg en højttaler. Eller vælg flere højttalere for at afspille lyd på dem alle samtidigt.

Stream musik, som du lytter til

1. Skub ned fra toppen af din Apple TV Remote, mens du lytter til musik på dit Apple TV.
  2. Vælg .
  3. Vælg en højttaler. Eller vælg flere højttalere for at afspille lyd på dem alle samtidigt.

Du kan også holde  på Apple TV Remote nede og vælge en højttaler.

Stream lyd fra iTunes på Mac eller pc via AirPlay

Når du vil streame lyd fra iTunes til HomePod, Apple TV eller en AirPlay-kompatibel højttaler, skal du sørge for, at din Mac og AirPlay-kompatible højttaler er på samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk. Følg derefter disse trin:

1. Sørg for, at du bruger den seneste version af iTunes på din Mac eller pc.
  2. Åbn iTunes på din Mac eller pc.
  3. Klik på  til højre for lydstyrkemærket i iTunes.
  4. Klik på en højttaler, du vil streame lyd til. Eller klik på flere højttalere for at afspille lyd på dem alle samtidigt.

Læs mere om, hvad der kræves for at bruge AirPlay, og hvilke højttalere der understøttes.

Sådan streamer du lyd via AirPlay fra din Mac

Sådan streamer du lyd fra din Mac til dit Apple TV, din HomePod eller din AirPlay-kompatible højttaler:

1. Sørg for, at din Mac og din højttaler er på samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk.
  2. Åbn Apple-menuen () > Systemindstillinger > Lyd.
  3. Vælg den højttaler, som du vil streame lyd til, under Lyd ud.

Vælg Vis lydstyrke på menulinje, hvis du gerne vil kunne tilgå indstillinger for lydudgang ved at klikke  på menulinjen.

Læs mere om, hvad der kræves for at bruge AirPlay, og hvilke højttalere der understøttes.