Brug af AirPlay til streaming af lyd

Stream musik, podcasts og anden lyd til et Apple TV, en HomePod eller en AirPlay 2-kompatibel højttaler eller et smart-tv. Afspil perfekt synkroniseret lyd på flere højttalere i hele dit hjem. Du kan også afspille forskellig lyd i hvert værelse – alt sammen med AirPlay.

Stream lyd via AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Afspil musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, og indstil derefter, hvor den skal afspilles, fra Kontrolcenter:

1. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version: Skub ned fra øverste, højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Hold fingeren på lydkortet øverst til højre, og tryk derefter på Airplay .
  3. Tryk på hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Du kan også streame lyd via AirPlay fra en app, du bruger på din iOS-enhed. Åbn appen, tryk på Airplay , og tryk derefter på en eller flere højttalere.

Læs mere om, hvad der kræves for at bruge AirPlay, og hvilke højttalere der understøttes.

Stream lyd via AirPlay fra dit Apple TV

Uanset om du ser en film eller lytter til musik på dit Apple TV, kan du bruge AirPlay til at streame lyd til en eller flere HomePod- eller AirPlay 2-kompatible højttalere eller smart-tv'er.

1. Afspil lyden, som du gerne vil streame fra dit Apple TV, og hold derefter Apple TV App/Home  nede for at åbne Kontrolcenter.
  2. Vælg Airplay .
  3. Vælg den højttaler eller det tv, du vil streame den aktuelle lyd til.

Stream lyd fra Apple Music på en Mac via AirPlay

Sørg for, at du bruger den nyeste version af Apple Music på din Mac eller pc, og at dine enheder er forbundet til det samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk. Følg derefter disse trin:

1. Åbn Apple Music på din Mac.
  2. Klik på Airplay  til højre for lydstyrkemærket i Apple Music.
  3. Klik på hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Stream lyd via AirPlay fra din Mac

Sådan streamer du lyd fra din Mac til dit Apple TV, din HomePod eller din AirPlay-kompatible højttaler:

1. Sørg for, at din Mac og din højttaler er på samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk.
  2. Gå til Apple-menuen () > Systemindstillinger > Lyd.
  3. Vælg en højttaler, som du vil streame lyd til, under Lyd ud. Hvis du vælger Vis lydstyrke på menulinjen, kan du hurtigt ændre lydudgangen ved at klikke på Lydstyrke  på menulinjen.

Du kan ikke streame via AirPlay til flere højttalere fra menulinjen på en Mac.

Læs mere om, hvad der kræves for at bruge AirPlay, og hvilke højttalere der understøttes.