Brug af AirPlay til streaming af lyd

Stream musik, podcasts og anden lyd til et Apple TV, en HomePod eller en AirPlay 2-kompatibel højttaler eller et smart-tv. Afspil perfekt synkroniseret lyd på flere højttalere i hele dit hjem. Du kan også afspille forskellig lyd i hvert værelse – alt sammen med AirPlay.

Stream lyd via AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Afspil musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, og indstil derefter, hvor den skal afspilles, fra Kontrolcenter:

1. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version: Skub ned fra øverste, højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Hold fingeren på lydkortet øverst til højre, og tryk derefter på .
  3. Tryk på hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Du kan også streame lyd via AirPlay fra en app, du bruger på din iOS-enhed. Åbn appen, tryk på , og tryk derefter på en eller flere højttalere.

Læs mere om, hvad der kræves for at bruge AirPlay, og hvilke højttalere der understøttes.

Stream lyd via AirPlay fra dit Apple TV

Uanset om du ser en film eller lytter til musik på dit Apple TV, kan du bruge AirPlay til at streame lyd til en eller flere HomePod- eller AirPlay 2-kompatible højttalere eller smart-tv'er.

AirPlay fra Apple TV til HomePod er i øjeblikket en betaversion.

Sådan streamer du lyd fra en video, du ser

1. Skub ned fra toppen af din Apple TV Remote, mens du ser en film på dit Apple TV.
  2. Vælg Lyd.
  3. Vælg hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Sådan streamer du musik, du lytter til

1. Skub ned fra toppen af din Apple TV Remote, mens du lytter til musik på dit Apple TV.
  2. Vælg .
  3. Vælg hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Du kan også holde  på Apple TV Remote nede og vælge en højttaler.

Stream lyd fra iTunes på Mac eller pc via AirPlay

Sørg for, at du bruger den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc, og at dine enheder er forbundet til det samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk. Følg derefter disse trin:

1. Åbn iTunes på din Mac eller pc.
  2. Klik på  til højre for lydstyrkemærket i iTunes.
  3. Klik på hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Stream lyd via AirPlay fra din Mac

Sådan streamer du lyd fra din Mac til dit Apple TV, din HomePod eller din AirPlay-kompatible højttaler:

1. Sørg for, at din Mac og din højttaler er på samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk.
  2. Åbn Apple-menuen () > Systemindstillinger > Lyd.
  3. Vælg en højttaler, som du vil streame lyd til, under Lyd ud. Hvis du vælger Vis lydstyrke på menulinjen, kan du hurtigt ændre lydudgangen ved at klikke på  på menulinjen.

Du kan ikke streame via AirPlay til flere højttalere fra menulinjen på en Mac.

Læs mere om, hvad der kræves for at bruge AirPlay, og hvilke højttalere der understøttes.