Brug AirPlay til at streame lyd

Stream musik, podcasts og anden lyd til et Apple TV, en HomePod eller AirPlay 2-kompatible højttalere eller smart-tv'er. Afspil perfekt synkroniseret lyd på flere højttalere i hele dit hjem. Du kan også afspille forskellig lyd i hvert værelse – alt sammen med AirPlay.

Afspil lyd på din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11.4 eller en nyere version eller en Mac med macOS Catalina eller en nyere version. Brug derefter AirPlay til at streame lyden til dine AirPlay-kompatible højttalere eller smart-tv'er.

Hvis du vil streame lyd til flere højttalere med AirPlay 2, skal du blot vælge flere AirPlay 2-kompatible højttalere eller smart-tv'er. Hvis du vil bede Siri om at afspille en film eller tv-udsendelse i det værelse, hvor du vil se den, skal du føje dine AirPlay 2-kompatible højttalere og smart-tv'er til et værelse i appen Hjem.

Stream lyd fra din iPhone, iPad eller iPod touch

Afspil musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, og indstil derefter, hvor den skal afspilles, fra Kontrolcenter:

1. Åbn Kontrolcenter på din iPhone eller iPod touch eller på din iPad:
    • På iPhone X eller en nyere model eller på iPad med iPadOS eller en nyere version: Skub ned fra skærmens øverste højre hjørne.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller på iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Tryk og hold nede på gruppen af kontroller i øverste højre hjørne, og tryk derefter på AirPlay .
  3. Tryk på hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Du kan også bruge AirPlay til at streame lyd fra en app, du bruger på din enhed. Åbn appen, tryk på AirPlay , og tryk derefter på en eller flere højttalere.

Stream lyd fra din Mac

1. Sørg for, at din Mac og din højttaler er på samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk.
  2. Åbn Apple Music på din Mac.
  3. Klik på AirPlay  til højre for lydstyrkemærket i Apple Music.
  4. Klik på hver højttaler eller hvert tv, du vil afspille den aktuelle lyd på.

Hvis du ikke kan se symbolet AirPlay , eller hvis du vil streame lyd fra en anden app:

1. Vælg Kontrolcenter  på menulinjen på din Mac.
  2. Klik på AirPlay  under Lyd.
  3. Vælg den højttaler, som du vil afspille den aktuelle lyd på.

Du kan ikke bruge AirPlay til at streame lyd til flere højttalere fra menulinjen på en Mac.