Brug af AirPlay til streaming af lyd

Brug AirPlay til at streame musik, podcasts og anden lyd til din Apple TV-enhed, din HomePod eller dine AirPlay-kompatible højttalere.

Sådan streamer du lyd via AirPlay fra iPhone, iPad eller iPod touch

Brug Kontrolcenter til hurtigt at streame lyd fra din iOS-enhed til dit Apple TV, din HomePod eller dine AirPlay-kompatible højttalere.

1. Åbn Kontrolcenter.
  2. Hold fingeren på lydkortet i øverste højre hjørne, og tryk derefter på .
  3. Tryk på en eller flere højttalere for at streame samme lyd til dem alle med AirPlay 2.

Du kan også streame lyd via AirPlay fra en app, du bruger på din iOS-enhed. Du åbner blot appen, trykker på og vælger en højttaler.

Sådan streamer du lyd fra Apple TV via AirPlay

Sådan streamer du lyd fra en video, du ser via Apple TV, til HomePod eller AirPlay-kompatible højttalere:

1. Skub nedad fra toppen på Apple TV Remote.
  2. Vælg Lyd.
  3. Vælg en højttaler.

Du kan også streame musik, du lytter til via Apple TV. Skub nedad fra toppen på Apple TV Remote, vælg , og vælg derefter en højttaler. Du kan også holde  på Apple TV Remote nede og vælge en højttaler.

Vil du afspille lyd på flere højttalere? Med AirPlay 2 kan du afspille samme lyd på flere højttalere, du har indstillet i hjemmet.

AirPlay fra Apple TV til HomePod er i øjeblikket en betaversion.

Sådan streamer du lyd fra iTunes via AirPlay

Når du vil streame lyd fra iTunes til HomePod, Apple TV eller en AirPlay-kompatibel højttaler, skal du sørge for, at din Mac og AirPlay-kompatible højttaler er på samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk. Følg derefter disse trin:

1. Åbn iTunes på din Mac.
  2. Klik på  til højre for lydstyrkemærket i iTunes.
  3. Klik på en højttaler, du vil streame lyd til. Vil du streame via AirPlay til flere enheder? Så skal du bare klikke på de højttalere, som du vil streame til via AirPlay.

Sådan streamer du lyd via AirPlay fra din Mac

Sådan streamer du lyd fra din Mac til dit Apple TV, din HomePod eller din AirPlay-kompatible højttaler:

1. Sørg for, at din Mac og din højttaler er på samme Wi-Fi- eller Ethernet-netværk.
  2. Klik på  på menulinjen på din Mac.
  3. Vælg den højttaler under Enhed til lyd ud, som du vil streame lyd til.