Få adgang til udkast på din Exchange-konto på din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan finde kladder af dine beskeder i mappen Udkast på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Med iOS 10 og Exchange ActiveSync (EAS) version 16 og nyere synkroniserer din Microsoft Exchange-server udkast med din iPhone, iPad og iPod touch.

Mappen Udkast ligger øverst på listen over mapper i Mail. I denne mappe kan du finde udkast, som du har oprettet og gemt. Når du bruger din Exchange-konto, kan du redigere og sende disse udkast fra alle dine enheder og computere.

iOS 9 understøtter Exchange ActiveSync (EAS) version 16, men indeholder ikke synkronisering af udkast.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.