Om sikkerhedsindholdet i firmwareopdatering 7.6.4 til AirPort-baser

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i firmwareopdatering 7.6.4 til AirPort-baser.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Firmwareopdatering 7.6.4 til AirPort-baser

• Fås til: AirPort Extreme Base Station med 802.11n, AirPort Express Base Station med 802.11n, Time Capsule

Effekt: En tilknyttet klient kan muligvis udløse en pludselig lukning af basesystemet

Beskrivelse: Der var et problem med behandling af små frames med forkert længde. Problemet er løst ved at tilføje størrelseskontrol ved behandling af små frames.

CVE-id

CVE-2013-5132: Joonas Kuorilehto fra Codenomicon

Bemærkning om installering af firmwareversion 7.6.4

Firmwareversion 7.6.4 installeres på Time Capsule og AirPort-baser med 802.11n via AirPort-værktøj, der følger med enheden.

Det anbefales at installere AirPort-værktøj 6.3.1 før opgradering til firmwareversion 7.6.4 på OS X-systemer og AirPort-værktøj 1.3.1 på iOS-enheder.

AirPort-værktøj kan hentes via Apples side med supportoverførsler: http://support.apple.com/da_DK/downloads/

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.