Om meddelelsen "Godkend denne computer?" på iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse mere om godkendte computere, og hvordan du ændrer dine indstillinger.

Det betyder godkendelsesindstillingerne på din enhed

Når du slutter din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer eller anden enhed for første gang, vises en meddelelse, der spørger, om du vil godkende den nye enhed:

• Godkendte computere kan synkronisere med din enhed, lave sikkerhedskopier og få adgang til din enheds billeder, videoer, kontakter og andet indhold. Computerne forbliver godkendte, indtil du ændrer indstillingerne for godkendte computere eller sletter din enhed.
  • Hvis du vælger at fjerne godkendelsen af en computer, blokerer du for dens adgang til enhedens indhold. Du får vist en godkendelsesmeddelelse, hver gang du slutter din enhed til computeren.

Sådan vælger du, om du vil godkende en computer

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til computeren eller en anden enhed.
  2. Angiv din adgangskode, hvis du har en, for at låse din iPhone, iPad eller iPod touch op.
  3. Hvis du vil give din computer tilladelse til at få adgang til oplysninger på din enhed, skal du vælge enheden i Finder og klikke på Godkend, eller klik på Fortsæt, hvis du bruger iTunes.
  4. På iPhone, iPad eller iPod touch: Bekræft, at du giver din computer eller anden enhed tilladelse til at få adgang til dine data. Hvis du ikke vil godkende computeren eller en anden tilsluttet enhed, skal du trykke på Godkend ikke på din enhed. Hvis du vil godkende computeren, skal du trykke på Godkend.

Sådan ændrer du indstillingerne for godkendte computere

Din enhed husker de computere, du godkender.

Hvis du ikke længere vil godkende en computer eller en anden enhed, skal du ændre indstillingerne for anonymitet på din iPhone, iPad eller iPod touch. Gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil > Nulstil lokalitet & anonymitet. Når du fremover slutter enheden til en tidligere godkendt computer, vil godkendelsesmeddelelsen spørge, om du ønsker at godkende den pågældende computer.

Sådan får du hjælp

Hvis du trykker på Godkend eller Godkend ikke, men dit svar ikke accepteres, eller hvis godkendelsesmeddelelsen ikke vises, skal du benytte følgende fremgangsmåde. Prøv at godkende igen efter hvert trin:

1. Sørg for, at din computer har den nyeste version af macOS eller den nyeste version af iTunes
  2. Fjern enheden, og tilslut den igen fra din computer.
  3. Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch og computeren.
  4. Nulstil dine godkendelsesindstillinger.

Hvis ovenstående trin ikke hjælper, skal du gå til Indstillinger > Generelt > Nulstil og trykke på Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstiller også tidligere brugte Wi-Fi-netværk og de tilhørende adgangskoder, mobilindstillinger, VPN- og APN-indstillinger.

Hvis du downloadede iTunes til Windows fra Microsoft Store, skal du sørge for, at iTunes Mobile Device Helper er aktiveret som startemne.

Hvis du fortsat har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.