Oprettelse af en NetBoot-, NetInstall- eller NetRestore-enhed

Læs mere om, hvordan du opretter netværksstartenheder til Mac-computere, der understøtter dem.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis du har brug for at geninstallere macOS, kan du læse mere om, hvordan du geninstallerer macOS i din organisation.

Computere, der understøtter netværksstartenheder

Følgende Mac-modeller understøtter start fra en NetBoot-, NetInstall- eller NetRestore-enhed:

Opret en netværksstartenhed

Hvis din Mac understøtter netværksstartenheder, kan du bruge et af disse hjælpeprogrammer til at oprette enheden:

• System Image Utility, der er tilgængelig via /System/Library/CoreServices/Applications/.
  • Kommandolinjeværktøjet imagetool. Få flere oplysninger om dette hjælpeprogram ved at indtaste følgende kommando i Terminal:
/System/Library/CoreServices/Applications/System\ Image\ Utility.app/Contents/MacOS/imagetool

Netværksenheden skal indeholde en version og build af macOS, der er kompatibel med den Mac, der bruger den. Du kan undgå, at en Mac prøver at starte fra en inkompatibel netværksenhed, ved at bruge arbejdsgangen Filter Computer Models med System Image Utility.