Oprettelse af et NetBoot-, NetInstall- eller NetRestore-billede

Brug System Image Utility eller hjælpeprogrammet imagetool fra kommandolinjen til at oprette en netværksstartenhed.

Brug System Image Utility

Du kan finde flere oplysninger på følgende Server-hjælpesider:

Brug hjælpeprogrammet imagetool fra kommandolinjen

Du kan finde flere oplysninger om brug af hjælpeprogrammet imagetool ved at indtaste følgende kommando i programmet Terminal:

/System/Library/CoreServices/Applications/System\ Image\ Utility.app/Contents/MacOS/imagetool

Læs mere

• Hvis din Mac ikke starter fra en kompatibel version af macOS på din netværksenhed, kræver din Mac måske et bestemt build af den pågældende version
  • Mac-computere med Apple T2-chippen understøtter ikke start fra netværksenheder.
  • Du kan undgå, at en Mac prøver at starte fra en inkompatibel netværksenhed, ved at bruge arbejdsgangen Filter Computer Models med System Image Utility. Du kan også vælge et billede i programmet Server og derefter klikke på Rediger for at vælge filtreringsindstillinger.