Oprettelse af et NetBoot-, NetInstall- eller NetRestore-billede

Brug System Image Utility eller hjælpeprogrammet imagetool fra kommandolinjen til at oprette en netværksstartenhed.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Brug System Image Utility

Du kan finde flere oplysninger på følgende Server-hjælpesider:

Brug hjælpeprogrammet imagetool fra kommandolinjen

Du kan finde flere oplysninger om brug af hjælpeprogrammet imagetool ved at indtaste følgende kommando i programmet Terminal:

/System/Library/CoreServices/Applications/System\ Image\ Utility.app/Contents/MacOS/imagetool

Læs mere

• Hvis din Mac ikke starter fra en kompatibel version af macOS på din netværksenhed, kræver din Mac måske et bestemt build af den pågældende version
  • Mac-computere med Apple T2-chippen understøtter ikke start fra netværksenheder.
  • Du kan undgå, at en Mac prøver at starte fra en inkompatibel netværksenhed, ved at bruge arbejdsgangen Filter Computer Models med System Image Utility. Du kan også vælge et billede i programmet Server og derefter klikke på Rediger for at vælge filtreringsindstillinger.