Om advarsler i forbindelse med nødsituationer og advarsler udsendt af regeringen på iPhone og Apple Watch

Sådan aktiverer og deaktiverer du advarsler i forbindelse med nødsituationer og advarsler udsendt af regeringen på iPhone og Apple Watch.

Du kan få advarsler i forbindelse med nødsituationer og advarsler udsendt af regeringen på iPhone og Apple Watch. Her er, hvad du kan få vist i tilfælde af en nødsituation:

• Advarsler udsendt af regeringen i dit land eller område
  • Advarsler, der involverer overhængende trusler mod sikkerheden eller livet.
  • Advarsler om ekstreme vejrforhold.
  • AMBER-advarsler om savnede personer (America's Missing: Broadcast Emergency Response)*

*AMBER-advarsler er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Sådan slås Advarsler udsendt af regeringen til eller fra

Advarsler udsendt af regeringen er som standard slået til på din enhed.* Når du modtager en advarsel fra regeringen, afspilles en særlig lyd, der lyder som en alarm. Følg disse trin for at slå advarslerne til eller fra:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser.
  2. Rul helt ned i bunden af skærmen.
  3. Slå advarselstypen til eller fra under Advarsler udsendt af regeringen.*

*Advarsler udsendt af regeringen er understøttet, hvis du bruger et SIM-kort fra en understøttet mobiloperatør. Dit Apple Watch kan modtage disse advarsler, hvis din iPhone kan modtage dem og er i nærheden, eller hvis dit Apple Watch er tilsluttet et Wi-Fi-netværk. Med et mobilabonnement hos en understøttet mobiloperatør kan dit Apple Watch Series 3 (GPS + cellular) modtage disse advarsler, også når din iPhone ikke er i nærheden. Kontakt din mobiloperatør, hvis du ønsker flere oplysninger.

* I nogle lande kan du muligvis ikke slå advarsler udsendt af regeringen fra.

Sådan vælger du at modtage testadvarsler om nødsituationer i USA

Når din iPhone er tilsluttet en operatør i USA – med et amerikansk SIM-kort eller ved roaming i USA – kan du aktivere testadvarsler om nødsituationer. Dette er som standard slået fra. Når du modtager denne type advarsel, lyder der en alarmlyd, og du får at vide, at der er tale om en test. Du kan slå disse advarsler fra ved at følge denne vejledning:

1. Åbn appen Telefon, og tryk på Tastatur.
    • Aktiver: Indtast *5005*25371#, og tryk på . Der vises en advarsel, der siger "Test alerts enabled" (Testadvarsler slået til).
    • Deaktiver: Indtast *5005*25370#, og tryk på . Der vises en advarsel, der siger "Test alerts disabled" (Testadvarsler slået fra).

Testadvarsler fra statslige myndigheder er tilgængelige via amerikanske operatører, herunder Puerto Rico. Din lokale regering er ansvarlig for indholdet og hyppigheden af testadvarsler. Du kan slå denne funktion fra når som helst ved at følge vejledningen ovenfor. Kontakt din mobiloperatør, hvis du ønsker flere oplysninger.