Om advarsler i forbindelse med nødsituationer og advarsler udsendt af regeringen på iPhone og Apple Watch

Sådan aktiverer og deaktiverer du advarsler i forbindelse med nødsituationer og advarsler udsendt af regeringen på iPhone og Apple Watch.

Du kan få advarsler i forbindelse med nødsituationer og advarsler udsendt af regeringen på iPhone og Apple Watch. Her er, hvad du kan få vist i tilfælde af en nødsituation:

• Advarsler udsendt af regeringen i dit land eller område
  • Advarsler, der involverer overhængende trusler mod sikkerheden eller livet.
  • Advarsler om ekstreme vejrforhold.
  • AMBER-advarsler om savnede personer (America's Missing: Broadcast Emergency Response)*

*AMBER-advarsler er ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Sådan slås Advarsler udsendt af regeringen til eller fra

Advarsler udsendt af regeringen er som standard slået til på din enhed.* Når du modtager en advarsel fra regeringen, afspilles en særlig lyd, der lyder som en alarm. Følg disse trin for at slå advarslerne til eller fra:

1. Gå til Indstillinger > Meddelelser.
  2. Rul helt ned i bunden af skærmen.
  3. Slå advarselstypen til eller fra under Advarsler udsendt af regeringen.*

*Advarsler udsendt af regeringen er understøttet, hvis du bruger et SIM-kort fra en understøttet mobiloperatør. Dit Apple Watch kan modtage disse advarsler, hvis din iPhone kan modtage dem og er i nærheden, eller hvis dit Apple Watch er tilsluttet et Wi-Fi-netværk. Med et mobilabonnement hos en understøttet mobiloperatør kan dit Apple Watch Series 3 (GPS + cellular) modtage disse advarsler, også når din iPhone ikke er i nærheden. Kontakt din mobiloperatør, hvis du ønsker flere oplysninger.

* I nogle lande kan du muligvis ikke slå advarsler udsendt af regeringen fra.