Visning af dine Apple-enheder og din AppleCare-aftale på Min support

Under Min support kan du se dine Apple-enheder og AppleCare-aftaler, købe og registrere AppleCare-aftaler, kontrollere dine reparationer og meget mere.

Læs mere om, hvad du kan gøre

Log ind på Min support med dit Apple-id og din adgangskode for at gøre følgende:

• Se alle dine Apple-enheder.
  • Se enhedens aktuelle dækning og hvilke enheder, der er kvalificerede til AppleCare-aftaler.
  • Få opdaterede oplysninger om igangværende sager og reparationer, som du har foretaget online i Apple Store eller hos Apple-autoriserede serviceudbydere.
  • Holde styr på dine Apple Store-reservationer såsom aftaler i Genius Bar.

Sådan kontrollerer du din AppleCare-dækning

1. Log ind på Min support med dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Vælg enheden med en AppleCare-aftale. Derefter vises siden med produktoplysninger.

Hvis din enhed har en AppleCare-aftale, kan du se og udskrive dækningsbeviset. Klik på Se dækningsbevis. Du kan sende en e-mail til dig selv med dækningsbeviset eller se det online. Klik på Send mig en e-mail for at sende den via e-mail. Du bør modtage e-mailen inden for kort tid. Du kan også udskrive dækningsbeviset fra e-mailen.

Hvis du vil se dækningsbeviset online, skal du indstille dit Apple-id med tofaktorgodkendelse. Når tofaktorgodkendelse er slået til, bør du kunne se dit dækningsbevis med det samme. Hvis du ikke kan se alle dine Apple-enheder, kan du føje en enhed til listen over enheder for dit Apple-id.

Hvis oplysningerne er forkerte, eller du ikke kan se din AppleCare-aftale, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Sådan køber du en AppleCare-aftale

1. Log ind på Min support med dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Vælg den enhed, du vil købe dækning for. Hvis din enhed er kvalificeret til en AppleCare-aftale, vises Udvid din dækning.
  3. Klik på Udvid din dækning.
  4. Klik på Køb AppleCare, og følg vejledningen for at gennemføre dit køb.

Sådan registrerer du din AppleCare-aftale

1. Log ind på Min support med dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Vælg den enhed, du vil registrere en AppleCare-aftale for.
  3. Klik på Udvid din dækning.
  4. Klik på Registrer nu.
  5. Indtast dit aftalenummer og din e-mailadresse. Accepter derefter Apples vilkår og betingelser.

Når du registrerer din AppleCare Protection Plan, vil Apple registrere oplysninger om din enhed, dækning og personlige kontaktoplysninger. På den måde kan vi tilgå dine oplysninger og se på dit problem, når du kontakter Apple for at få service eller support.

Sådan kontrollerer du den seneste supportaktivitet

Følg denne vejledning for at se din seneste aktivitet, f.eks. reparationer og aftaler:

1. Log ind på Min support med dit Apple-id og din adgangskode.
  2. Hvis du har en igangværende reparation eller en kommende aftale med Apple, skal du kigge øverst i Min support. Hvis du ikke kan se den, skal du rulle til Support- og reparationsaktivitet. Under Support- og reparationsaktivitet kan du se alle dine aktiviteter inden for de seneste 90 dage.

Hvis du leder efter en reparation, men stadig ikke kan finde den, skal du rulle ned til Reparationsopslag og indtaste dine oplysninger.