Find oplysninger om din AppleCare-plan

Kontroller, om din enhed er dækket, og se, hvilke slags reparationer og support der er inkluderet i din dækning. Du kan også finde aftalenummeret, købsbeviset og udløbsdatoen.

Kontroller, om din enhed er dækket af en AppleCare-plan eller Apples begrænsede garanti

1. Gå til checkcoverage.apple.com
  2. Angiv enhedens serienummer.
  3. Følg vejledningen på skærmen.

Du kan også gå til mysupport.apple.com for at finde ud af, om din enhed er dækket. Log ind med dit Apple-id, og vælg derefter din enhed. Læs om, hvad du skal gøre, hvis oplysningerne er forkerte, eller du ikke kan se din AppleCare-plan.

Se, hvad din dækning inkluderer

1. Gå til mysupport.apple.com.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Vælg din enhed. Du kan se oplysninger om den support, du er berettiget til, herunder hardwarereparationer og teknisk support.

Du kan også se oplysninger om din dækning under Indstillinger på din iPhone, iPad eller iPod touch. Sådan gør du:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på Om.
  4. Tryk på navnet på din AppleCare-plan. Hvis du ikke ser en AppleCare-plan, skal du trykke på Begrænset garanti eller Dækning udløbet for at få flere oplysninger.

Kontroller, hvornår din dækning udløber

1. Gå til mysupport.apple.com.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Vælg din enhed. Udløbsdatoen vises sammen med andre oplysninger om din dækning.

Find dit aftalenummer eller dækningsbevis (POC)

1. Gå til mysupport.apple.com.
  2. Log ind med dit Apple-id.
  3. Vælg din enhed.
  4. Klik på Se dækningsbevis. Hvis du ikke kan se dit dækningsbevis (POC), skal du sørge for, at du har indstillet dit Apple-id med tofaktorgodkendelse.