Lyd med høj samplingfrekvens på Mac-computere

Lydhardwaren i nogle MacBook Pro-, Mac Pro- og iMac-computere understøtter 176,4 kHz og 192 kHz digital lyd ved tilslutning til den optiske udgang.

Følgende computere understøtter samplingfrekvenser på op til 192 kHz ved lydafspilning:

• MacBook Pro (Retina, 13", ultimo 2013) til MacBook Pro (Retina, 13", primo 2015)
  • MacBook Pro (Retina, 15", ultimo 2013) og MacBook Pro (Retina, 15", medio 2015)
  • iMac (21,5", medio 2014) til iMac (21,5", ultimo 2014)
  • iMac (Retina 4K, 21,5", ultimo 2015)
  • iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2014) til iMac (Retina 5K, 27", ultimo 2015)
  • Mac Pro (ultimo 2013)
  • Mac mini (ultimo 2014)

Sådan indstilles din Mac til at afspille lyd med høj samplingfrekvens:

1. Slut den ene ende af et optisk TOSLINK-kabel til hovedtelefonstikket på din Mac, og slut den anden ende til lydenheden – f.eks. en AV-receiver.
  2. Åbn Indstil lyd og MIDI i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.
  3. Vælg en lydenhed på listen til venstre i vinduet Lydenheder.
  4. Hvis det er nødvendigt, skal du vælge "Brug denne enhed til udgående lyd" i lokalmenuen Handling   .
  5. Vælg en samplingfrekvens – f.eks. 176400,0 Hz eller 192000,0 Hz – i lokalmenuen Format.

Hvis lydhardwaren i din Mac ikke understøtter lyd med høj samplingfrekvens, kan du bruge en digital lydgrænseflade fra en anden producent end Apple.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.