Send en gruppetekstbesked på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hold styr på dine vigtigste samtaler. Læs om, hvordan du starter en gruppetekstbesked med dine venner, din familie og dine kollegaer.

Typer af gruppetekstbeskeder

Der er tre typer gruppebeskeder, der kan blive vist: iMessage-gruppebesked, mms-gruppebesked og sms-gruppebesked. Appen Beskeder vælger automatisk, hvilken type gruppebesked der skal sendes, baseret på indstillinger, netværksforbindelse og mobilabonnement. Eksempel:

• Hvis du og modtagerne bruger Apple-enheder, og iMessage er slået til, sendes gruppebeskeden som en iMessage.
  • Hvis du sender en gruppebesked til personer, der ikke bruger iMessage, sendes beskeden som en mms eller sms.

iPhone, der viser en iMessage-gruppebesked med fem personer.

iMessage-gruppebesked

Beskederne vises i blå tekstbobler. De sendes via Apple i stedet for din operatør og er beskyttet af kryptering fra start til slut. I en iMessage-gruppebesked kan alle gøre følgende:

• Sende og modtage billeder, videoer og lydbeskeder
  • Se alle svar fra gruppen
  • Sende og modtage beskedeffekter som tegninger, animationer, bobleeffekter med mere
  • Dele sin lokalitet med gruppen
  • Navngive gruppen, tilføje eller fjerne personer fra gruppen, slå meddelelser fra eller forlade gruppen

iPhone, der viser en mms-gruppebesked med seks personer.

Gruppe-mms

Disse beskeder vises som grønne tekstbobler og sendes via din operatør i stedet for Apple. I en gruppe-mms kan alle gøre følgende:

• Sende og modtage billeder og videoer
  • Se alle svar fra gruppen
  • Slå lyd fra for notifikationer

Gruppe-sms

Disse beskeder vises også som grønne tekstbobler og sendes via din operatør. Gruppe-sms'er understøtter ikke vedhæftede multimediefiler som f.eks. billeder eller videoer. Alle svar i en gruppe-sms sendes som individuelle sms-beskeder, og modtagerne kan ikke se andre svar fra gruppen.

Læs om, hvordan du videresender sms-/mms-beskeder på tværs af dine enheder, f.eks. fra en iPad til en Mac.

iPhone, der viser, hvordan du sender en gruppetekstbesked. Beskeden er ved at blive skrevet, men er ikke sendt endnu.

Send en gruppetekstbesked

1. Åbn Beskeder, og tryk på Ny besked .
  2. Angiv navnene, eller tryk på knappen Tilføj tilføj kontakt for at tilføje personer fra dine kontakter.
  3. Skriv din besked, og tryk derefter på knappen Send symbolet send.

Hvis du vil sende en gruppe-mms på iPhone, skal du sørge for, at mms-beskeder er slået til. Gå til Indstillinger > Beskeder, og slå mms-beskeder til. Hvis muligheden for at slå mms-beskeder eller gruppebeskeder til ikke vises, skal du kontakte din operatør for at finde ud af, om dit abonnement understøtter mms-gruppebeskeder.

Flere muligheder med Beskeder