Brug en administratoradgangskode ved arkivimport af brugere til FileVault-adgang

Hvis kommandoen fdesetup bruges til at importere brugere fra et arkiv, skal der angives en administratoradgangskode i adgangskodefeltet for øverste niveau.

Ved klargøring af et plist-arkiv til aktivering af en liste med brugere via kommandoen fdesetup add -inputplist skal der bruges en administratoradgangskode i adgangskodefeltet for øverste niveau.

Bemærk: Hvis gendannelsesnøglen anvendes i adgangskodefeltet for øverste niveau, kan det medføre en fejl. Brug i stedet en administratoradgangskode.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om brug af denne kommandolinje kan ses på hovedsiden for fdesetup.

Herunder ses et eksempel på et egenskabslistearkiv (.plist), som kan importeres:

<plist>
	<dict>
		<key>Username</key>
		<string>admin</string>
		<key>Password</key>
		<string>Apple123</string>
		<key>AdditionalUsers</key>
		<array>
	 	   <dict>
			<key>Username</key>
			<string>travis</string>
			<key>Password</key>
			<string>topsecret</string>
	 	   </dict>
		</array>
	</dict>
</plist>
  • admin er en forkortelse for administratorbrugerkontoen
  • Apple123 er adgangskoden for brugerkontoen "admin"
  • travis er en forkortelse for en bruger, der skal aktiveres
  • topsecret er adgangskoden for brugerkontoen "travis"