Overførsel af en AppleCare-aftale

Hvis du har betalt for dit AppleCare-abonnement fuldt ud og ønsker at sælge eller bortgive din Apple-enhed, kan du også overføre ejerskabet af dit AppleCare-abonnement. Hvis du betaler for dit AppleCare-abonnement månedligt, er det tilknyttet dit Apple-id til fakturering og kan ikke overføres til et nyt Apple-id.

Hvis vi udskifter din enhed i stedet for at reparere den, overføres din aftale automatisk, så den dækker den nye enhed. Hvis det ikke er muligt at overføre aftalen, tilbyder Apple andre muligheder.

Det skal du bruge

• AppleCare-aftalens nummer. Log ind på Min support, og kig under enheden.
  • Serienummeret på den enhed, som AppleCare-abonnementet aktuelt dækker
  • Den nye enheds serienummer
  • Den originale kvittering for AppleCare-abonnementet og begge enheder

Hvis dit AppleCare-abonnement skal overføres til en anden person, skal vi have oplyst, hvorvidt enheden er købt direkte hos Apple eller hos en forhandler, samt den nye ejers navn og adresse.

Kontrol af dækning

Når du har dine dokumenter, skal du tjekke din dækning og gennemgå vilkår og betingelser for at se, om du kan overføre dækningen af din AppleCare Protection Plan eller AppleCare+

Hvis du har AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, kan du tjekke dine forsikringsdokumenter for at få flere oplysninger.

Send din anmodning

Kontakt os for at sætte processen i gang, hvis det er tilladt at overføre AppleCare-abonnementer i dit land eller område. Vælg, hvordan du vil kontakte os:

• Kontakt os online
  • Ring til Apple-support, og sig "Jeg har brug for hjælp med overførsel af et AppleCare-produkt".
  • Send et brev, og inkluder følgende:
    • AppleCare-aftalenummeret
    • Kopier af alle kvitteringer
    • Apple-enhedens serienummer
    • Telefonnummer, e-mailadresse og postadresse

USA og Canada:
Apple Inc.
ATTN: Agreement Administration
MS: 217-AC
2511 Laguna Blvd
Elk Grove, CA 95758
USA

Japan:
Postnummer: 106-6140
Apple Mail Center
Roppongi Hills
6-10-1, Roppongi
Minato-ku, Tokyo, Japan

Alle andre områder: