Overførsel af en AppleCare-aftale

Hvis du sælger eller forærer din enhed væk, og du vil overføre din AppleCare-aftale til den nye ejer, skal du kontakte Apple-support.

Overfør din AppleCare-aftale til en ny ejer

1. Log ind på Min support for at finde AppleCare-aftalens nummer, enhedens serienummer og dækningsbeviset (POC) for AppleCare-aftalen.
  2. Find den originale kvittering for enheden.
  3. Indhent den nye ejers navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.
  4. Kontakt Apple-support.

I nogle lande og regioner kan du ikke overføre en AppleCare-aftale til en ny ejer. Se flere oplysninger i vilkårene og betingelserne.

Hvis du betaler månedligt

Hvis du betaler hver måned for din AppleCare-aftale, er aftalen knyttet til dit Apple-id og kan ikke overføres til en ny ejer.

Hvis du modtager en erstatningsenhed

Hvis vi udskifter din enhed i stedet for at reparere den, overføres din aftale automatisk, så den dækker den nye enhed. Hvis det ikke er muligt at overføre aftalen, tilbyder Apple andre muligheder.